Ljeto je na svome zamaku, većina se vratila s godišnjih odmora, a samo je pitanje vremena kada će nam prvi jesenski dani pokucati na vrata. S nižim temperaturama i dolaskom rujna mijenjaju se i nebeske konstelacije, a kako ulazimo u vladavinu znaka Djevice mnogi će nebeski aspekti na nas djelovati drugačije no što je to bio slučaj tijekom ljetnih mjeseci.

Horoskop
Shutterstock 

Kako uobičajeno jesen povezujemo s novim počecima, tako će se ove godine ta tematika preliti i na razne aspekte života, a ne samo na ponovno kretanje na posao, u školu i slično. Naime, utjecaj planeta će ove jeseni biti takav da ćemo svi kolektivno biti pod pojačanim emotivnim stresom. Jako izražen utjecaj Venere i njezin direktan hod utjecat će na ljude na način da će biti skloni flertu, preispitivanju svojih veza, ali i stupanju u nove ljubavne odnose.

Moglo bi to značiti nagle razvode, ali i vjenčanja bez dugotrajnih zaruka, iznenadna začeća i nove životne početke. U nastavku saznajte koja će to tri horoskopska znaka biti posebno na udaru Amorovih strelica sljedećih nekoliko mjeseci.

Ovan

Vatreni znak Ovna ove jeseni bit će ratorboran i strastven, točno kakav standardno i je. No, čini se da će pripadnici ovog znaka imati problema s obuzdavanjem agresije i ljubomore u vezama, osjećat će se pretjerano izirtirano i neće biti tolerantni, pa bi kod njih moglo doći do razvoda i naglih prekida veza. Ovnovi sljedećih par mjeseci tako trebaju paziti na to što govore i ne nagliti s odlukama, jer bi ih one mogle koštati prijateljstava i ljubavnih partnera. Važno je u ovom trenutku izbacivati stres na drugačiji način, a ne kroz svađe s bližnjima. 

Jesen će za mnoge donijeti emotivne turbulencije
Shutterstock 

Blizanci

Najveći prevrtljivci Zodijaka, horoskopski Blizanci, ove jeseni bi mogli preisptivati svoje ljubavne odnose. Ukoliko su u vezi, osjećat će potrebu osloboditi se svih spona i stega te krenuti u nove početke, ali će se istovremeno i nećkati te će odugovlačiti s odlukom. Blizanci kao da će potpisati pod utjecaj znaka Vaga, pa će htjeti svima udovoljiti, no neće znati kako. Zbog toga bi moglo doći do zastoja i trzavica u vezama, a ukoliko ova situacija potraje te se Blizanci ne odluče što žele i s kim - mogli bi propustiti priliku za otkrivanje ljubavi svog života. 

Čeka nas ljubavno uzbudljiva jesen
Instagram 

Škorpion

Znani i kao najosvetoljubiviji i najstrastveniji znak horoskopa, Škorpioni ove jeseni mogu očekivati da će biti u svom elementu. Naime, uvijek raspoloženi za seks, avanture i nove ljubavne pothvate, Škorpioni će sljedećih mjeseci imati niz prilika da se potpuno 'raskalaše' i uživaju u svim čarima erotikom nabijene jeseni. Zavodit će i na poslu i u izlascima, a ako nisu solo već u vezi, njihov bi odnos mogao procvjetati, a oni obnoviti strasti. Također, ne treba isključiti ni mogućnost neplaniranih trudnoća, naglih zaruka i vjenčanja, jer će se horoskopske Škorpije ove jeseni osjećati posebno ponukani uživati u ljubavnom zanosu.