Sezona vladavine horoskopskog znaka Lava, najvećeg egocentrika Zodijaka, traje još samo pet dana, nakon čega dolazimo do godišnje vladavine racionalne, požrtvovne Djevice.

Zbog toga ove posljednji lavovski trzaje treba iskoristiti do maksimuma, jer nam daju vjetar u leđa da se upustimo u nove situacije i avanture. 

I dok će svi znakovi Zodijaka osjećati snažno lavovsko djelovanje i energiju, tri će se posebno naći na udaru te bi im se u sljedećih nekoliko dana mogle na privatnom planu dogoditi mnoge značajne promjene, a koje možda nisu očekivali.  

Vodenjak

Prvi znak na našoj listi horoskopskih znakova koje krajem ovog kolovoza očekuju velike promjene je Vodenjak. Naime, horoskopski Vodenjaci veliki su romantici, kreativci i sanjari, a njihovu ionako osjetljivu dušu ovog će kolovoza biti dodatno lako raniti. Osjećat će se empatično i spremno pomoći svakome, a mogu očekivati i da će imati poriv humanitarno djelovati. Zbog toga bi ih moglo povrijediti ukoliko im bližnji ne odluče pomoći u njihovim nastojanjima da stvore bolje svijet. U slučaju da izostane podrška okoline, Vodenjaci bi se mogli naći na ratnoj nozi s članovima obitelji ili partnerima zbog njihova nerazumijevanja njihovih plemenitih i snažnih osjećaja. 

Vodenjaci će željeti mijenjati svijet na bolje
Shutterstock 

Bik

Zemljani znak Bik je istovremeno racionalan, ali i jako sklon hedonizmu. Bik je horoskopski znak kojim vlada Venera, planet romantike i uživanja, pa će se Bikovi krajem kolovoza osjetiti ponukani udovoljiti svojim željama, ali i željama svojih bližnjih. Užitak će im biti na prvom mjestu, pa će tražiti svaku priliku kako bi obogatili svoj život novim poznanstvima ili stvarima koje će im priružiti radost i veselje. Osjećat će se spremno za promjene, a moglo bi im se dogoditi da iznenada saznaju da čekaju dijete ili da impulzivno odluče udomiti kućnog ljubimca. Doživjet će značajne promjene, ali će biti spremni dočekati ih objeručke i s pozitivnim stavom. 

Bikovi bi trebali pripaziti na odnose s bliskim ljudima
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi su prema mnogim astrološkim tumačenjima najprizemljeniji znak Zodijaka. Racionalni, praktični i uvijek orijentirani na materijalne vrijednosti u životu, horoskopski Jarčevi krajem ovog kolovoza doživjet će velike emotivne promjene - što bi ih kompletno moglo izbaciti iz tračnica. Naime, Jarčevima se ništa neće mijenjati na poslovnom planu, jer je na tom području nemoguće da im se dogodi nešto nepredvidivo, ali će ih zato potencijalno nenadano upiknuti Amorova strelica - te će se naći ponukati uploviti u strastvenu aferu. Kraj sezone vladavine Lava dat će im vjetar u leđa te naglasiti samopouzdanje, pa će se osjećati nepobjedivo. Flertat će, zavoditi i općenito se osjećati slobodnije no ikad prije, a to bi se itekako moglo odraziti na njihov seksualni i ljubavni život.