Do rujna će horoskopski znakovi moći učiniti i ono što nisu mogli ni zamisliti. Jednostavno, osjetit će što znači kada je nebo naklonjeno. U nastavku saznajte o kojim znakovima je riječ...

Djevica

Do 15. kolovoza Djevica će se boriti sa svakodnevnim poteškoćama pokušavajući se nositi s posebno važnim poslom. U trenutku kada se čini da je sve propalo, nebo uskače i šalje pomoć. Očekujte susret s osobom koja će vam promijeniti život, ne samo u trenutnoj situaciji nego i dugoročno.

Zvijezde vam šalju pomoć i prije svega potvrdu da se iskrenost isplati. Čak i ako ste nedavno bili razočarani, do 1. rujna stvari će se potpuno promijeniti i imat ćete posao koji će vam donijeti blagostanje.

Vaga

Bit će to sudbonosan susret koji će vam promijeniti život. Moguće je da će osoba donijeti vijest o nasljedstvu ili prijedlog o poslovnoj suradnji i pokretanju potpuno novog posla. No, što god se dogodilo, vaše šanse za profit su gotovo zajamčene. I ne samo to. Nakon ovog kolovoza vaš život više neće biti isti.

Vodenjak

Iako ne govorite puno o svojim snovima, stalno im težite. I sad će se isplatiti. Svoji, originalni i otvoreni, ovog kolovoza ostvarujete nsan o poslu u kojem ćete moći iskazati svu svoju kreativnost i talent.

Takvu ponudu koja se ne odbija dobit ćete na važnom sastanku s osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. Budući da je ovo vaše sjajno vrijeme, svi će primijetiti koliko ste posebni. Uz sve, bit ćete dobro plaćeni za svoj rad i to na način na koji se niste mogli ni nadati.