KAKO IZGLEDAJU ISKLESANI TRBUŠNJACI BEZ FOTOŠOPA I STEZNIKA? Paparazzi snimili goli trbuh J.Lo i otkrili pravu istinu

Jennifer Lopez je znana kao velika pobornica fitnessa, no zna se da ne može odoljeti ni čarima fotošopa. Paparazzi su snimili njezine slavne trbušnjake - a javnost se iznenadila.

Profimedia

Najveća latino diva svijeta, Jennifer Lopez, nedavno se udala po drugi put za svog odabranika Bena Afflecka, a nakon raskošnog trodnevnog vjenčanja u Georgiji par se uputio na medeni mjesec u Italiju. Lijepa Jennifer blista od sreće, a paparazzo fotke više su puta snimile slavni par kako uživa u zajedničkim trenucima i druženjima. No, isto tako – snimljeni su i Jenniferini slavni trbušnjaci.

Profimedia 

Kao što znamo, pjevačica je osim po filmskim ulogama i hit singlovima znana i po svojoj opsjednutosti vježbanjem i rigoroznim treninzima, a puno puta je snimljena kako izlazi iz teretane. Također, Jennifer se voli pohvaliti svojim isklesanim tijelom i na društvenim mrežama, a mnogi smatraju kako izgleda kao apsolutna boginja ljepote čak i u 6. desetljeću života.

Profimedia 

No, Instagram je jedno, a stvarnost drugo. Naime, paparazzo fotke otkrile su da trbuh J.Lo ipak nije onoliko savršen kao što to Jennifer voli prikazivati na društvenim mrežama. Iako se pjevačici definitivno ne može poreći da izgleda sjajno za svoje godine, ako usporedimo nedavno snimljene fotke na kojima je pokazala svoj trbuh s onima koje objavljuje na Instagramu, definitivno ćemo uočiti velike razlike.

Slabiji tonus mišića jasno je uočljiv, pa se čini da se Jennifer, kao i mnoge druge holivudske dame, u prezentiranu sebe javnosti ipak ne može odoljeti čarima fotošopa. Unatoč tome, njezini fanovi smatraju kako čak i u stvarnosti izgleda savršeno te da joj fotošop u konačnici uopće ni ne treba.

Inače, Jennifer tvrdi da svoju vitku liniju može zahvaliti tome što svaki dan vježba oko 3 sata, pije isključivo vodu i pazi na unos kalorija, a što se tiče fitness režima – kombinira boks, kardio sate plesanja i treninge snage.

U njezinoj prehrani najviše se može naći lisnato zeleno povrće, pretežito brokula, a od ugljikohidrata konzumira samo smeđu rižu, zobene pahuljice, krumpir i kvinoju. Na svom tanjuru obavezno ima i proteine koje dobiva iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, a voće i povrće najčešće konzumira sirovo. Uvijek sa sobom nosi voće i orašaste plodove ili proteinske shakeove, a kavu pije isključivo bez kofeina. Uz sve navedeno pije najmanje dvije litre vode na dan, a noću spava barem osam sati.

Još fotografija lijepe Jennifer pogledajte u našoj galeriji.