'KONOP UBIJA': Danijela Dvornik ovako rješava problem s mršavljenjem i kilogramima koji joj se dogodio

Danijela Dvornik (55) na svom Instagram Storyju objavila je video na kojem radi vježbu s konopom.

Instagram

Danijela Dvornik jedna je od najseksi baka naše regije, a često na Instagramu hvali svojom zavidnom linijom.

Sada je Danijela (55) na svom Instagram Storyju objavila video na kojem radi vježbu s konopom.

Instagram 

'Dobro vam jutro! Trening prije puta (konop ubija)', napisala je Danijela kao opis videa.

Kao što znamo, Danijela se voli pohvaliti svojom isklesanom linijom u šestom desetljeću života.

Mnoge fascinira svojom mladenačkom vibrom i željom da odlično izgleda i u šestom desetljeću života. Tako se može pohvaliti s tetovažama, ekstravagantnim frizurama, kao i rigoroznom rutinom vježbanja kojom održava vitku liniju. Mnogi bi se tako složili da Danijela izgleda bolje danas no prije dvadeset godina. 

Pogotovo zato što se većinu života mučila s kilogramima te je čak otišla i na estetske operacije ne bi li skinula višak sala i oblikovala tijelo. Zna se da vježba i zdravo živi, pa nije ni čudo da je jako vitalna baka svojih dviju unučica koje je rodila njezina kći Ella, najpoznatija influencerica u Hrvata.

Instagram 

Podsjetimo, pratiteljima se nedavno požalila da je bila kod nutricionista i kako je rekla, očekivala je da će biti 'problema'.

'Dva mjeseca nisam bila striktna, bilo je i ručkova, i večera, i vina, i koktela, i sladoleda. To je rezultiralo s četiri kilograma masnoće više i smanjenjem mišićne mase (a ljeto je kao za mršavljenje, kažu). Očekivala sam to, ali opet, potreslo me. Težina je pala za još jedan kilogram što je u redu jer sam ipak pazila na količine. Sad opet u red, rad i disciplinu. Preživjet ću', napisala je.

This browser does not support the video element.

Danijela Dvornik je bila kod nutricionista  Instagram

Ukoliko vas zanima kako je izgledala Danijelina fizičke transformacije kroz godine, pogledajte fotografije iz njezinih različitih faza u našoj galeriji.

Instagram (Danijela Dvornik), Story arhiva Kako se Danijela Dvornik mijenjala kroz godine