Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'KRVAVI' PUT DANIJELE DVORNIK DO ŽELJENE FIGURE: Prisjetite se kako je izgledala u mlađim danima

Danijela Dvornik jedna je od onih koje su dokazale da se žena može osjećati dobro u svojoj koži i nakon pedesete te da su kilogrami problem, ali samo u glavi. Prisjetili smo se kako je izgledala u mlađim danima i kako je tekla njena transformacija.

Danijela Dvornik transformacija Izvor: Instagram/Story (arhiva)

Kada se 2006. počeo emitirati reality show ‘Dvornikovi’, DanijelaDvornik imala je 89 kilograma, više nego ikada prije. Nezadovoljna brojkom na vagi, prije više od deset godina počela je borbu sa suvišnim kilogramima.

Dijete bi donijele kratkotrajan učinak, novi kilogrami brzo bi se nakupili, a razni tretmani nisu davali željeni efekt. No zahvaljujući zdravoj prehrani i promjeni životnog stila, danas ima puno manje kila nego prije i izgleda odlično. I priznaje da su rezultati stigli tek kada je promijenila percepciju.

danijela dvornik Izvor: Instagram (Danijela Dvornik)

'To je vječna borba. Ljudi vole jesti i ne vole biti aktivni pa nemaju samo problem debljine nego i zdravstveni. Opet skidam kilograme, ali ne zato što mislim da izgledam loše nego zbog koljena. Plan mi je doći na 70-ak kilograma. Želim biti aktivna, ne želim ujutro ustajati iz kreveta s bolovima. Non-stop sam u teretani, nekad vježbam sama, nekad s trenerom i pazim na prehranu. No nisam 24 sata na dan usredotočena na skidanje kilograma. Vježbam jer mi to odgovara, ljepše mi prođe dan', objasnila je Danijela prije nekog vremena za Story.hr.

Povezane vijesti

 Prije više od deset godina problem je pokušala riješiti i liposukcijom.

- Nož je opcija koja istog trenutka sve otkloni i skine, ali više nisam u fazi kada bih se tome lako prepustila. Shvatila sam da na neke stvari mogu utjecati i načinom života. Konačno sam zadovoljna sobom - rekla nam je tada danas 54-godišnja Dalmatinka, koja ipak nije potpuno odustala od posjeta ordinacijama estetske medicine.

danijela dvornik Izvor: Iva Lulić

Priznala nam je i kako se podvrgnula hit-tretmanu CoolSculpting kojim se masne naslage uklanjaju zamrzavanjem, a uspješno je tretirala trbuh i podbradak. Osim što je podbradak gotovo nestao, obujam struka vidno se smanjio, i to nakon samo jednog tretmana.

Danas je poprilično nevjerojatno gledati njene fotografije iz mlađih dana i vidjeti koliki je trud uložila da danas bude aktivna žena u pedesetima i vitalnija baka svojim dvjema unucima.

Kako je izgledala nekad, u vrijeme mladosti i kako je kretao njen put prema zdravom tijelu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals