Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ekskluzivne fotografije potpune transformacije Danijele Dvornik

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Izgleda bolje nego ikad

Izvor: Iva Lulić

Kada se 2006. počeo emitirati reality show ‘Dvornikovi’, Danijela Dvornik imala je 89 kilograma, više nego ikada prije. Nezado­volj­na brojkom na vagi, prije deset go­di­na počela je borbu sa suvišnim kilogramima. Dijete bi donijele kratkotrajan učinak, novi kilogrami brzo bi se nakupili, a razni tretmani nisu davali željeni efekt. No zahvaljujući zdravoj prehrani i promjeni životnog stila, danas ima 79 kilograma i izgleda odlično. I priznaje da su rezultati stigli tek kada je promijenila percepciju.

'To je vječna borba. Ljudi vole jesti i ne vole biti aktivni pa nemaju samo problem debljine nego i zdravstveni. Opet skidam kilograme, ali ne zato što mislim da izgledam loše nego zbog koljena. Plan mi je doći na 70-ak kilograma. Želim biti aktivna, ne želim ujutro ustajati iz kreveta s bolovima. Non-stop sam u teretani, nekad vježbam sama, nekad s trenerom i pazim na prehranu. No nisam 24 sata na dan usredotočena na skidanje kilograma. Vježbam jer mi to odgovara, ljepše mi prođe dan', objašnjava Danijela, koja je prije više od deset godina problem pokušala riješiti i liposukcijom.

Sve o velikoj transformaciji 52-godišnje Danijele Dvornik pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 4. prosinca 2019. godine

Najčitanije

Najnovije

loader