Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE VITKIJA

NAKON PROZIVKI ZBOG KILOGRAMA Danijela se uvukla u tajice i pokazala liniju

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Domaćoj blogerici je bitno da joj vježbanje bude sastavni dio života

Izvor: Instragram

Oduvijek je bila iskrena o svojoj borbi s kilogramima, a jednom je prilikom 54-godišnja Danijela Dvornik priznala kako je tijekom braka dosta zapostavila svoj izgled. No sve se stigne promijeniti i kasnije pa je domaća blogerica krenula s treniranjem, a posvetila se i pravilnoj prehrani. Na društvenim mrežama sa svojim je pratiteljima podijelila fotografiju iz teretane i pohvalila se kako je obavila još jedan trening.

danijela dvornik Izvor: Instagram

S osmijehom od uha do uha Danijela je ponosno pokazala sve vitkiju liniju. Bitno joj je da joj vježbanje bude sastavni dio života, a s obzirom na to da je ljeto sve bliže, Danijela će uobičajeno uskočiti u kupaći kostim i ponosno pokazati istrenirano tijelo na plaži.

Danijela Dvornik Izvor: Instagram

Ponosna je na sebe, no unatoč trudu Danijeli se često obraćaju dežurni kritičari. Nedavno joj je jedna od pratiteljica na društvenim mrežama poručila kako 'pliva u salu', no blogerica joj nije ostala dužna. Bez dlake na jeziku poručila joj je neka onda ona nabaci svoju fotografiju. Danijela se ne opterećuje tuđim mišljenjem.

danijela dvornik Izvor: Instagram

'Ma uvijek ima viška, ali nisam manekenka. Uostalom, najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više-manje... Nebitno je', napisala je je jednom prilikom na društvenim mrežama.

Povezane vijesti

Danijela je u jednom od razgovora za Story.hr ispričala kako joj je bilo teško natjerati se na vježbanje u svom domu dok su teretane bile zatvorene zbog pandemije.'Jesam ja nešto malo doma sama vježbala s bučicama i trakom za rastezanjem, ali to nije to. Uvijek me netko zove, ometa, ma to je nemoguća misija. U teretani svi rade na spravama, znaš da si došao tamo odraditi vježbu, puno više mi je motivirajuće. Nedostaje mi da me bole svi mišići nakon vježbanja', priznala je.

Najčitanije

Najnovije