Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE ŠUTI NA ZLOĆESTE KOMENTARE

Danijeli hejter poručio da 'pliva u salu', nije mu ostala dužna

Autor Irena Grgić
Autor Irena Grgić

Domaća blogerica i ovaj je put imala što za odgovoriti

Izvor: Instagram

Da si brojni korisnici društvenih mreža u današnje vrijeme prilikom komentiranja raznih objava dopuštaju mnogo više nego što bi trebali - nažalost, nije ništa novo. I premda će mnogi na kritike i hejt komentare odmahnuti rukom ne želeći pridavati pažnju onima koji vrijeme provode skrivajući se iza ekrana i šireći negativu i mržnju, domaća blogerica, 54-godišnja Danijela Dvornik nije jedna od tih. Nakon što je nedavno odgovorila pratiteljici na zločesti komentar ispod vlastite objave, sada je ponovno odlučila napraviti isto.

Naime, vidno ushićena Danijela, na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojima s osmjehom na licu pozira na električnom romobilu. 'Kad prođem s njim kroz mjesto zavide mi i djeca. Baka na romobilu! Možda Balie bude oduševljena', napisala je sretno Danijela. No, fokus s romobila ubrzo je skrenuo jedan od komentara pratitelja koji je na fotografijama uočio nešto sasvim drugo. 'Čovječe ova Danijela pliva u salu', glasi komentar hejtera kojemu Danijela nije ostala dužna. 'A ti plivaš u pameti. Nabaci svoju fotografiju molim te, da se zaljubimo', poručila mu je 54-godišnjakinja bez dlake na jeziku.

Povezane vijesti

Inače, i posljednja kritika upućena blogerici bila je upravo na račun kilograma, ali Danijela je i tada pokazala kako se ne opterećuje tuđim mišljenjem. 'Ma uvijek ima viška, ali nisam manekenka. Uostalom, najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više-manje... Nebitno je', napisala je tada ponosna baka trogodišnje Balie Dee i jednogodišnje Lumi Wren koju nerijetko na Instagramu časte komplimentima na račun izgleda.

Izbor Urednika

Royals