Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USPOMENE NEKADAŠNJE MISICE

NEKA DAVNA VREMENA Fani Čapalija i Ljupka Gojić Mikić se vratile u prošlost

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Prisjetila se mladosti

Izvor: Privatni album

Bila je jedna od naših najljepših misica i činilo se da joj se smiješi blistava karijera. No Fani Čapalija odabrala je drukčiji put, daleko od svjetala reflektora i šoubiznis pozornice. Samo se povremeno pojavi pred kamerom pa podsjeti zašto je na svjetskom izboru 1993. proglašena najljepšom Europljankom. S obzirom na sve što ima iza sebe, uspomenama se rado vraća. To je pokazala i objavom fotografije iz mladosti, na kojoj pozira rame uz rame Ljupke Gojić Mikić s kojom je svojevremeno hodala modnim pistama. 

'Neka davna lipa vrimena', opisala je fotografiju, a vrlo brzo joj se javila i Ljupka. 'Male mi', odgovorila joj je bivša manekenka, koja se sada okrenula slastičarstvu i modnom dizajnu. 'Dvije ljepotice', 'prekrasne cure i onda i sada', komentari su ispod fotografije. 

Podsjetimo, bivša Miss Hrvatske već neko vrijeme živi na Čiovu. Kada smo je pitali žali li što 90-ih ipak nije pokušala ostvariti svjetsku modnu karijeru, odgovorila nam je: 'I ne baš. Bila su to neka druga vremena, sve je drukčije funkcioniralo pa tako i svijet mode. Bila sam dosta mlada i neiskusna, nisam bila okružena ozbiljnijim, stručnim ljudima koji bi me možda znali usmjeriti i reći koje angažmane trebam prihvatiti. Ne žalim ni za čim zato što se u životu vodim time da bi se nešto i dogodilo da je bilo suđeno'. 

Povezane vijesti

Kako nam je tada, u razgovoru za Story rekla, ovaj život koji je odabrala je točno ono što je i željela. 

'Mogu reći da živim onako kako sam priželjkivala. Izbor za Miss Hrvatske, koji se dogodio prije 26 godina, bio je odraz spleta okolnosti. Nikada nisam pripadala svijetu šoubiznisa. Odluka da se prije nekoliko godina iz Splita preselim na Čiovo pokazala se kao jedna od najboljih, jer živim bez stresa, pritiska javnosti i okoline. Mislim da svi težimo pronalasku unutarnjeg mira. Dok sam bila mlađa, mislila sam da sreća živi u nekim gradovima, velikim zgradama, ali shvatila sam da mir mogu pronaći i na malenom otoku kao što je moje Čiovo. Kad se pogledam u ogledalo, vidim sreću i taj mir', opisala nam je 2019. godine. 

Najčitanije

Najnovije