Kako se bliži rođenje nove kraljevske bebe, Meghanin termin porođaja je početkom ljeta, zahuktava se rasprava na društvenim mrežama o imenu djevojčice.  Poznato je da kraljica Elizabeta II u djetinjstvu nije mogla točno izgovoriti svoje ime, pa ju je uža obitelj zvala nadimkom Lilibet. Bilo je to i omiljeno ime njena oca, kralja
Georgea VI koji je govorio: 'Kćer Lilibet je moj ponos. Margaret je moja radost'.

Kraljicu je osim njenih roditelja, tim nadimkom jedino zvao njen suprug, nedavno preminuli princ Philip. Iako se njegovom smrću nadimak više ne koristi za kraljicu, obožavatelji kraljevske obitelji uvjereni su da će ime nastaviti živjeti. 

Obožavatelji uvjereni da znaju kako će Meghan i Harry nazvati curicu
profimeda 

Predviđaju, naime, da će Meghan Markle i princ Harry svoje drugo dijete nazvati Lily, u čast kraljice Elizabete II. Jedan korisnik društvenih mreža napisao je: 'Nisam siguran kakvi su trenutno odnosi u kraljevskoj obitelji, ali Lily bi bio sladak način da oda počast kraljici Lilibet'. 

Na društvenim mrežama za sada pobjeđuje ovo ime, iako su nakon objave trudnoće mnogi smatrali da bi dijete moglo nositi ime Diana, u čast Harryjevoj preminuloj majci. Ipak, ne treba zaboraviti da djeca kraljevske obitelji često nose više imena, a primjer je i sam princ Harry čija su službena imena Henry Charles Albert David.

 Trenutno je vjerojatno jedina točna pretpostavka da će nas vojvoda i vojvotkinja od Sussexa iznenaditi, baš kao što su to učinili kada su svijetu predstavili Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora. Drugo dijete Meghan Markle i princa Harryja bit će jedanaesto praunuče kraljice Elizabete. S obzirom na to da su se Meghan i Harry odrekli kraljevskih titula te isto učinili za svoga sina Archia, ni djevojčica neće imati titulu.