Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite iza kulisa

Pogledajte kako je izgledalo snimanje naslovnice Storyja sa Slavkom Sobinom

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Fotografije zelenog izdanja našeg časopisa koje krasi uspješni glumac snimljene su na obroncima Medvednice, a u nastavku pogledajte kako su nastale i što se sve odvijalo iza kulisa

Izvor: Goran Čižmešija

Kako bi se skrenula pozornost ljudi na opasnost koja prijeti životu na Zemlji zbog porasta globalnog onečišćenja te ih potaknulo na to da osvijeste problem zagađenja okoliša od 1992. godine u svijetu se obilježava međunarodni Dan planeta Zemlje. Čak 190 zemalja, među kojima je i Hrvatska, svake godine 22. travnja različitim događanjima i akcijama nastoji utjecati na jačanje ekološke svijesti kod građana, a isti taj cilj ima i već tradicionalno zeleno izdanje časopisa Story čiju naslovnicu ovaj put krasi glumac Slavko Sobin. S obzirom na to da je često u prirodi, a ondje je nedavno kupio i kuću, umjetnik rodom iz Dalmacije pokazao se kao pravi sugovornik za temu ekologije o čemu smo popričali dok smo se zajedno spuštali južnim padinama Parka prirode Medvednica gdje smo snimali cover Story Greena.

Slavko Sobin Izvor: Story Press

Slavko Sobin Izvor: Story Press

Oni koji ne poznaju ovaj dio ostat će iznenađeni ljepotama koje se skrivaju u šumovitim predjelima zagrebačke gore, a samo neke od njih donosimo u novom broju časopisa koji je od sutra na kioscima. U gotovo jednosatnoj šetnji stazom do lokacije na kojoj su nastale prekrasne fotografije nismo uživali samo mi – Slavko, fotograf i stilist Goran Čižmešija i ja – već i Slavkovi psi Buba i Mara koji su se ispred fotoobjektiva ponijeli bolje od nekih profesionalaca… A snimanja, pogotovo izvan studijskih uvjeta, nisu nimalo jednostavna. Samo djelić atmosfere s tog jednodnevnog radnog, možemo ga slobodno nazvati izleta, donosimo u nastavku… Jer iskreno, ne sjećamo se kada smo toliko uživali u nekom snimanju. I to punim plućima - doslovno!

Izvor: Press

Green izdanje magazina Story. koji je u potpunosti tiskan na recikliranom papiru, sutra možete kupiti na svim kioscima.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals