Otkako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, 36-godišnji princ Harry i 39-godišnja Meghan Markle 14. veljače najavili dolazak drugog djeteta, kraljevski promatrači nisu mogli ne primijetiti suptilnu počast koju je par odao princezi Diani, stradaloj Harryjevoj i Williamovoj majci. 'Da je živa, obradovala bi se vijestima o bebi', izjavio je Dianin biograf Andrew Morton za Royals Monthly.

Naime, Harry i Meghan trebali bi svojoj djevojčici dati ime po toliko voljenoj princezi. 'Harryja su u ime svoje majke pretekli William i Catherine, koji su princezi Charlotte dali srednje ime Diana, zajedno s Elizabeth, pa će oni odabrati neko originalno ime za svoju kći, ali očekujte da će u sredini imena sigurno biti Frances, što je bilo Dianino srednje ime', izjavio je Morton.

Andrew također kaže da će Meghan zasigurno htjeti imenom kćerkice odati počast i svojoj majci Doriji Ragland s kojom je nevjerojatno bliska. Inače, par jesinu Archieu dao prezime Mountbatten-Windsor po Filipovom obiteljskom prezimenu. Podsjetimo, Meghan i Harry prošle su godine izgubili bebu nakon što je vojvotkinja od Sussexa imala spontani pobačaj, a potom su sa svijetom podijelili sretne vijesti o dolasku drugog djeteta, malene djevojčice koju Meghan, navodno, planira roditi kod kuće.