Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Dvornik fotografijom s plaže izazvala kritike: Poradi na celulitu

Osvrnuli se i na njezinu unuku

 Izvor: Instagram

Domaća blogerica, 53-godišnja Danijela Dvornik, majka popularne influencerice, 29-godišnje Elle, na društvenim mrežama s brojnim obožavateljima rado dijeli svoju svakodnevicu. Međutim, kao i svaka javna ličnost, Danijela se često susreće s brojnim negativnim komentarima, a ovaj put dobila ih je 'na račun' svoje fotografije u - kupaćem kostimu.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Naime, na Instagramu je blogerica, koja trenutno uživa u odmoru na našoj obali, objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira u plavom kupaćem kostimu, pokazujući tako liniju na kojoj bi joj pozavidjele i nekoliko desetljeća mlađe žene. 'Kakva baka, a?', napisala je Danijela uz dotičnu fotografiju, ne krijući pritom činjenicu da je ponosna na svoju liniju. Komentari su se, očekivano, odmah počeli nizati, a među njima - najviše je komplimenata.

Među prvima oglasila se i Ella, koja je majci kratko poručila: 'gilf.'. 'Svaka čast', 'wow, komad', 'zgodna žena. Nemoj više mršavjeti, dovoljno je to, sad samo održavaj', 'dobro stesana', 'odlično, samo naprijed' tek su neki od brojnih komentara podrške koje je blogerica 'zaradila'. Ipak, našli su se i oni koji su na fotografiji uočili - mane. 'Super. Samo malo poradi na celulitu', poručila joj je tako jedna pratiteljica, dok se druga osvrnula na liniju njezine dvogodišnje unuke, Balie Dee, koju je Ella dobila u braku sa suprugom Charlesom.

''Vidi se da Balie ne vuče vaše korijene', napisala je Danijeli jedna pratiteljica, osvrćući se tako na liniju njezine unučice, a time je potaknula - raspravu. 'Dijete je još u razvoju, zapravo tek je počelo. Promijenit će se u svakom slučaju', 'ja ne mogu vjerovati da ima tako otrovnih komentara', 'kako bi to dijete trebalo izgledati u njezinoj dobi? Kao Kate Moss ili?', tek su neki od komentara spomenutoj pratiteljici, na koje se Danijela nije osvrnula.

Magazin

Royals