SLJEDEĆA 2 DANA SU KRITIČNA: Evo kako da bez štete preživite retrogradni Merkur, ovo ne smijete raditi

Saznajte kako bez štete izaći iz faze retrogradnog Merkura.

Shutterstock

Datum kada Merkur napušta svoju retrogradnu putanju je 2. listopada. Ali to ne znači da je patnji kraj...

Očekujte preokrete još tri dana, stoga se do 5. listopada trebamo pridržavati sljedećih pravila:

1. Izbjegavajte teške razgovore i važne pregovore.
2. Nemojte kupovati velike stvari, pogotovo opremu i gadgete. Brzo će se pokvariti.
3. Nije poželjno da putujete. Ako je putovanje već isplanirano, poradite na strpljenju - trebat će vam.
4. Pažljivije s dokumentima, brojevima, detaljima - provjerite sve i više puta.
5. Prevaranti su posebno aktivni u ovoj fazi i bit ćete laka meta. Budite oprezni. 

Shutterstock 

Saznajte što sve horoskopske znakove očekuje u ova tri dana i kako izbjeći gubitke tijekom retrogradnog Merkura.

Ovan

Za Ovnove je retrogradni Merkur na neki način čak i dobar. Moraju biti aktivniji na društvenim mrežama, pripaziti na komunikaciju sa starim prijateljima i izbaciti nepotrebne troškove. Tada će im sve poći za rukom i izaći će iz ove faze bez gubitaka.

Bik

Morate biti spremni na promjene. Ne bojte se donositi neobične odluke, tako ćete 'prevariti sudbinu' koju su vam zvijezde namijenile i pobijediti u teškoj situaciji.

Blizanci

Za ovaj znak zodijaka vrlo je važno pratiti zdravstveno stanje na izlasku iz retrogradne faze Merkura. Preporučuje se ne pretjerivati ​​s lošim navikama, uzimati vitamine, posjećivati ​​liječnike i psihologe.

Shutterstock 

Rak

Oni rođeni u znaku Raka trebali bi otplatiti svoje dugove. Ako je moguće, učinite to sada.

Lav

Lav bi se trebao suzdržati od donošenja važnih odluka i velikih kupnji. Bolje je pričekati da ovo teško razdoblje prođe ne mijenjajući rutinu.

Djevica

Merkur je poznat kao svetac zaštitnik Djevice. Stoga ne bi trebalo biti posebnih problema, ali bolje je ne 'talasati' previše i voditi računa o detaljima.

Vaga

Ljudi rođeni u znaku Vage trebali bi voditi računa o svom zdravlju. Također, savjet je da u ova tri dana napravite plan djelovanja koji ćete provesti nakon završetka retrogradnog Merkura.

Škorpion

Škorpionima je, kao i Lavovima, bolje da smire svoju ambiciju, odnosno odustanu od nekih velikih projekata i ovo razdoblje iskoriste za odmor.

Strijelac

Retrogradni Merkur favorizira Strijelca. Oni mogu sigurno započeti ozbiljne projekte pa čak i tražiti promaknuće. Za njih nema gubitaka u ovom razdoblju.

Shutterstock 

Jarac

Morate biti oprezni i dobro raditi svoj posao. Ako ste savjesni i odzivni, Merkur će vas nagraditi - financijski ili unapređenjem na poslu.

Vodenjak

Rođeni u znaku Vodenjaka trebali bi se usredotočiti na analizu svog života, razmisliti o planovima koje kuju i raditi na popravljanju nekih svojih nedostataka i mana. Ovo je vrlo dobro vrijeme i ako se pridržavate preporuka, za vas neće biti gubitaka.

Riba

Tajanstvene Ribe ne trebaju se bojati retrogradnog Merkura. No, trebale bi se brinuti o tjelesnom i duhovnom zdravlju, a ne fokusirati se samo na posao. Štete neće biti, može se očekivati ​​samo uspjeh.