HVATA TE SHOPPING GROZNICA: evo što zašto je baš studeni pravo vrijeme za pametnu kupnju

pexeles

Upravo smo ušli u najčarobnije predblagdansko razdoblje i teško da netko nije primijetio kako je – Božić svuda oko nas. No, da bismo ove godine uistinu bili prezadovoljni svojim blagdanskim „angažmanom“, najvažnija je stvar – dobra priprema. Točnije, pametna i planirana kupnja!
Prema istraživanju koje su proveli Story.hr&Arena Centar za 34,6 posto naših građana božićni shopping je prvi sinonim za blagdane, 68,2 posto počinje s blagdanskom kupnjom u studenom, a 84,6 posto naših ispitanika je reklo da ih blagdanska groznica počinje hvatati čim vide izloge ukrašene božićnim detaljima.
E, pa, upravo je počelo: izlozi dućana u Arena Centra i Arena Parka su okićeni, atmosfera je blagdanska – potraga za darovima može krenuti.
U nastavku donosimo razloge zašto je baš mjesec studeni pravo vrijeme za kupnju darova. Hvata vas božićna shopping groznica?
Upijanje atmosfere
Vjerojatno je nepotrebno reći, ali – više vremena, više mogućnosti, više užitka! S obzirom da niste u žurbi, potragu za darovima pretvorite u avanturu. Uživajte, upijajte atmosferu, inspirirajte se šetajući kroz Arena Centra i Arena Parka, družite se sa svojim najmilijima – i,da, osluškujte njihove želje.
Dobre prilike
Zašto još posebno volimo studeni? Jer je to mjesec sjajnih akcija, međusezonskih sniženja i najvećeg shopping „praznika“ Black Friday. Već sada napravite liste želja, planirajte, mislite na svoje najdraže...a možda je baš sada pravo vrijeme da sami sebi kupite davno željeni gadget?

Story  Arena Centar: Amazfit pametni sat, Instar informatika; Segway Ninebot električni romobil, Chipoteka; FOREO Luna mini 2 pametni uređaj za čišćenje lica Aquamarine, dm

Ostvarenje želja
Dok ste u slaganju shopping liste za darivanje najdražih (i samih sebe), iskoristite sve mogućnosti ove blagdanske atmosfere koja nas okružuje. Upravo je, naime, u tijeku stvaranje Story&Arena Centar ultimativnog blagdanskog vodiča. Sve što trebate učiniti je da nam otkrijete svoj shopping trik/savjet za uspješan blagdanski shopping, uključite se u našu #spremnizabožić anketu i možda baš vi osvojite poklon karticu Arena Centra od 500 kn za blagdanski shopping.
Inspiracija
Odabrati pravi dar stvarno nije lagan zadatak. Mogućnosti je mnogo, koliko i želja. Stoga ne propustite na Arena Centar Instagramu odbrojavanje #spremnizabožić s odličnim idejama za darivanje i stvaranje čarobne blagdanske atmosfere.

Story  Arena Centar: Lenovo Active Pen 2 Bluetooth 4.0, Lenovo Store; Roomba robotski usisavač, iRobot; Xiaomi L3 pametni telefon, Mi Store; Essenza Mini aparat za kavu, Nespresso

 Uključi se u našu #spremnizabožić anketu, osvoji poklon karticu Arena Centra od 500 kn za blagdanski shopping i sudjeluju u stvaranju ultimativnog blagdanskog vodiča


*Sadržaj nastao u suradnji s Arena Centrom