IMA UZAK STRUK I JEDE PO PRAVILU BROJA 7: Melania duguje vitku liniju nekoliko trikova, a slaba je na ovo

Dijeta Melanije Trump se temelji na uravnoteženoj i zdravoj prehrani.

Profimedia

Melania Trump (52) postala je poznata u cijelom svijetu kao supruga milijardera i bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa (76), a iako je lice izmijenila zahvatima, njezina linija je uvijek ista.

Bivša manekenka u šestom desetljeću života je u top formi i ima jako uzak struk te se mnogi pitaju kako joj to uspijeva. Prema pisanju stranih medija, Melania je visoka 176 centimetara i ima 62 kilograma.

Profimedia 

Manekenka ne prati trendove i ne podvrgava se redukcijskim dijetama usmjerenim na drastično mršavljenje. Prakticira uravnotoženu, zdravu prehranu koja se temelji na voću. Pravilo je jednostavno - svakog dana, uz ostalo, pojede sedam komada nekog voća.

Često jede i povrće, osobito špinat i rajčicu. Redovito pije jogurt od obranog mlijeka, uživa u ribi, a ni ona ni suprug Donald tijekom putovanja po inozemstvu nikad nisu htjeli isprobavati lokalne specijalitete. Radije su jeli salate ili neka jela koja se spremaju i u Americi, poput pečene piletine i bifteka.

Prednost Melanijinog jelovnika je njegova jednstavnost i lako ga se može pratiti. Za doručak je obvezan smoothie, a najčešće u njega stavi mrkvu, borovnice, celer, jabuku, sok od limuna ili naranče, maslinovo ulje i sjemenke lana. Od suplemenata uzima vitamin D i omega-3.

Profimedia 

Dio njezinog jelovnika je i voćna salata koju sprema od ananasa, banana, malina i borovnica, a ograničava se na jednu zdjelicu dnevno. Za sitost preporučuje zobenu kašu.

Njezin ručak je često salata od krastavaca i rajčice ili miješanog zelenog povrća, a više puta je otkrila na društvenim mrežama da voli sama sebi pripremati obroke.

Za večeru jede meso i dosta povrća poput krumpira, tikvica i celera. Brojne komentare je izazvala kad je objavila kako večera organsku pizzu na kojoj je i ljuta kobasica. Dok su se mnogi bunili kako kobasica ne može biti organska, odmah su se pojavili i odgovori kako je organska ona hrana koja se proizvede bez upotrebe kemijskih gnojiva, pesticida ili bilo kojih drugih umjetnih dodataka.

Profimedia 

Najbolji recept za pizzu s kobasicom sadrži i jedan važan trik zahvaljujući kojem ima okus bolji od bilo koje pizze koju ste dosad jeli. Pripremite tijesto na uobičajen nači, a polovicu kobasice narežite na sitne kockice.

Namažite tijesto s malo maslinovog ulja, prelijte sos od rajčice, stavite narezanu kobasicu pa onda krupno naribani sir. Tek tada poredajte i kolutove kobasice, začinite i ispecite u vreloj pećnici.