Tko slatko spava, pametna mu glava!

Noć je jedini trenutak kada naše tijelo puni baterije i regenerira se te je san izravan čimbenik koji utječe na jačanje imuniteta i podiže razinu energije.

promo

Kod djece je važnost sna još izraženija. U mladosti uvijek imamo više energije pa djeca tu energiju moraju i nadoknaditi tako što obično duže spavaju. Kvalitetan san znači bolju koncentraciju, bolje pamćenje, bolje raspoloženje, bolje ocjene i ono najvažnije, zdravo dijete. Tijekom razvoja djeteta tijelo se mijenja, kosti jačaju, razvijaju se obline i podloga za spavanje koja je odgovarala djetetu od 5 godina ne mora nužno odgovarati djetetu od 10 ili 15 godina. U jasličkoj dobi djeca se dosta okreću u krevetu te im je zbog male težine potrebna tanja i tvrđa površina za spavanje.S pojavom puberteta i naglog rasta djeci je potrebno prilagoditi ležaj i učiniti ga udobnijim.

promo 

Ako se još uvijek niste pobrinuli za kvalitetan asortiman za spavanje, dopustite da to umjesto vas učini Dormeo. Opremite sobe svojih školaraca, od prvašića do studenata, s najboljim Dormeo madracima, nadmadracima, kvalitetnim i prozračnim materijalima te unesite u njih šarene boje i toplinu Dormeo Lan i Lana dječje kolekcije. Ponudu provjerite u svim Dormeo home i Top Shop trgovinama kao i na dormeo.com.hr