PAUZA ZA POZIRANJE NA VRELOJ ŠPICI: Naša poznata manekenka iznenadila prirodnim izgledom i izmamila uzdahe mnogih

Lućana Mirko stala je ispred objektiva našeg Roberta Gašperta i oduševila ležernim izdanjem.

Robert Gašpert

Na špici su se ove subote našli smo odvažni građani s obzirom da su temperature u jednom trenutku dosegle visokih 39 stupnjeva.

Jedna od njih bila je i manekenka Lućana Mirko koja je spremno pozirala našem fotografu Robertu Gašpertu. 

Lijepa Lućana nikako nije mogla proći nezamijećeno dok se biciklom vozila centrom grada.

Robert Gašpert 

Hlače zanimljivog šarenog uzorka i bijeli kratki top s natpisom i kratkim rukavima iskombinirala je sa sportskim tenisicama, sunčanim naočalama i decentnim zlatnim nakitom. 

Robert Gašpert 

U košari od bicikla smjestila se crna Balenciagina moto torba koja je 'it' komad modnog svijeta godinama unazad. 

Zgodna manekenka u potpuno opuštenoj kombinaciji, bez šminke i s 'neurednom' frizurom, istaknula je uski struk i trbušnjake, ali nije skrivala ni predivan osmijeh koji nije skidala s lica. 

Lućana je jedna od najpoznatijih mladih manekenki s domaće scene, a prethodnih godina pažnju medija je privukla zbog druženja s popularnim pjevačem Justinom Bieberom prilikom njegovog koncerta u zagrebačkoj Areni.

Također, njezino ime pojavljivalo se i uz Lea Bilića, sina Slavena Bilića, a viđeni su na piću u zagrebačkom hotelu Esplanade. 

Gradom su prošetale dame u midi i maxi haljinama raznih uzoraka, šarena izdanja i trendi traperice preplavili su ulice, a mogli ste sresti i modno usklađene parove, kao i dame u kratkim hlačicama. 

U našoj galeriji pogledajte što se sve nosilo na špici ove subote.