TKO JE ŽENA ZA KOJOM SU SE OKRETALI MUŠKARCI NA ŠPICI? Povukla se iz javnosti, pogledajte 'Malena' trenutak

Prošlog je vikenda centrom grada prošetala bivša misica, divna Ivančica Pahor, u elegantnoj kombinaciji.

Robert Gašpert

Kao i svakog vikenda, tako smo i prošlog stručnim okom proučili jesenske modne kombinacije koje su počele puniti zagrebačke ulice.

Ali uz modne inspiracije, u zagrebačkom centru često srećemo i naša poznata lica. Tako je na Cvjetnom svu pažnju ukrala bivša misica, divna Ivančica Pahor, za kojom su se okretali na svakom koraku.

Robert Gašpert 

Uvijek modno osviještena, prošetala je u kompletiću topa i midi suknje, te nude sandalama, a mnoge su prizori koje je uslikao naš fotograf Robert Gašpert podsjetili na kultni film 'Malena' i šetnju Monice Bellucci koja je plijenila pažnju gdje god se pojavila.

Inače, Ivančica je 2000. godine osvojila titulu Miss turizma Hrvatske pa postala pratilja Miss turizma svijeta, a nakon uspjeha koji je postigla u svijetu manekenstva povukla se iz javnosti i posvetila se studiju povijesti umjetnosti.

Robert Gašpert 

Svoj privatni život oduvijek drži podalje od očiju javnosti, ali zna se da ima kćer Unu. Bila je u vezi s poduzetnikom Marijem Smrčekom, a početkom prosinca prošle godine pojavila se na izboru za Kraljicu Hrvatske te dokazala kako joj godine ne mogu ništa.

Više fotografija Ivančice Pahor sa špice, pogledajte u našoj galeriji.

Dražen Kokorić, Robert Gašpert Ivančica Pahor bivša je domaća misica