SKUPE I NEOBIČNE ČIZME ČIJA POPULARNOST NE JENJAVA: Dama sa špice kombinira ih uz kratku suknjicu

Dama na špici prošetala je dizajnerske modne dodatke.

Robert Gašpert

Naš fotograf Robert Gašpert prošle subote na zagrebačkoj špici 'uhvatio' je brojne dame koje su prošetale svoja trendi modna izdanja.

Centar grada ove jeseni preplavljuju razni modeli čizama, a najpopularnije su definitivno kaubojke. Hrabrije dame odlučuju se za one u bojama, dok većina drugih bira one u crnoj ili bež boji koje se najlakše kombiniraju.

Naše špicerice posebno vole vojničke modele, ali i one elegantnije s visokom potpeticom.

Našu pažnju privukla je ova dama u crnim čizmama do koljena brenda Givenchy, a riječ je o modelu Shark Lock čija je cijena 2935 dolara odnosno oko 18 tisuća kuna, a dolaze u raznim bojama i duljinama.

Čizme je iskombinirala s crnom kratkom suknjicom, bijelom dolčevitom kratkih rukava i sakoom. Outfit je upotpunila tamnocrvenim šeširom, sunčanim naočalama i Jacquemus Le Chiquito torbicom u bijeloj boji.

Robert Gašpert 

Shark Lock unaprijeđena je verzija Givenchy Shark čizama čije su kopije preplavile high street dućane prije nekoliko godina.

Nikada nisu izašle iz mode, a nova, modernija verzija s glomaznim lokotom već je zaludjela trendseterice diljem svijeta.

U našim galerijama pogledajte više fotografija sa zagrebačke špice.

Robert Gašpert Špica 15. listopada, prvi dio

Robert Gašpert Špica 15. listopada, drugi dio