Na našim ulicama grada, a naročito vikendom u centru Zagreba, imamo prilike susresti prekrasne dame u inspirativnim modnim kombinacijama, od onih klasičnih i ležernih do elegantnih, odvažnih izdanja.

Što god odjenule, jedno je sigurno-ove sezone postoji apsolutni favorit među čizmama koje prevladavaju na našim špicericama.

Naravno, riječ je okaubojkama koje viđamo sve češće, ali za razliku od ostalih modela čizama, kaubojke dolaze u vrlo različitim izdanjima, pa nam tako zaista nikada ne dosade.

Dama u dugoj, bijeloj haljini i kaubojkama
Robert Gašpert 

S obzirom da su naši omiljeni high street dućani puni kratkih ili poludugih kaubojki u smeđim i crnim varijantama, takve najčešće viđamo, no svaka od naših dama posebno se istakne odjevnim komadima koje odluči kombinirati s čizmama.

Već smo itekako zakoračili u jesen, ali temperature su još blage prema nama, a cure to znaju iskoristiti te u sunčane dane vole obući kaubojke na haljine ili kratke hlačice, te često vidimo i izdanja golih nogu i dužih kaubojki.

Dama u tamno plavim kaubojkama na putu petu
Robert Gašpert 

Ipak, ne manjka nam ni onih nešto drugačijih kaubojki koje se naše špicerice odvaže nositi. Ove sezone naročito su popularne kaubojke u bojama, a prošlog vikenda svidjele su nam se ove tamno plave s punom odnosno spojenom petom koje izgledaju itekako moćno, a ova dama to zna te ih je nosila fantastično.

Kaubojske čizme preplavile su čizme
Robert Gašpert 

Veselimo se vidjeti i sva buduća izdanja za koja ne sumnjamo da će biti odlična!

Za vas smo izdvojili najbolje modele kaubojki koje smo uočili na špicericama u ovim jesenskim vikendima iza nas, a pogledajte ih u našoj galeriji.

Robert Gašpert Najbolji modeli kaubojki na špici