ŽENA ZA ČIJIM SU BRENDOM POLUDJELE HRVATICE: Na špici je prošetala u suknji koja će biti najveći hit proljeća

Prošlom subotnjom zagrebačkom špicom prošetala je i domaća modna blogerica i vlasnica popularnog brenda za najam odjeće 'Rent4Style' - Matea Miljan.

Robert Gašpert

Vikend je iza nas, a zajedno s ponedjeljkom, svi smo već krenuli u nove radne pobjede. Ipak, i dalje sanjarimo o slobodnim danima, pogotovo divnoj i sunčanoj suboti koja je u centar grada Zagreba ponovno izvukla masu trendsettera i trendsetterica.

Među njima, špicom je prošetala i Matea Miljan Rafaj, modna blogerica iz Ivanić-Grada koja je u srpnju 2021. godine pokrenula biznis koji se kod žena pokazao kao pun pogodak. Riječ je o Rent4Style platformi koja omogućuje najam odjeće za svečane događaje koja uz to ima i ekološki pozitivnu stranu jer se izbjegava kupovina i 'stajanje' odjevnog komada.

Slogan ove destinacije za najam robe je: 'Unajmi. Nosi. Vrati'.

Poznata kao žena odličnog stila, za poznatu se špicu odjenula sva u trendi komadima - kožnom kaputu koji je jedan od najvećih trendova sezone, traper midi suknji koja je počela osvajati i najveće ljubitelje mode te smeđim kaubojkama. 

Ono što je dodatno istaknulo njezino izdanje je visoki prorez na desnoj nozi koji je Matea savršeno iznijela.

Robert Gašpert 

Inače, jednom smo prilikom i mi porazgovarali s njom kada nam je otkrila kako je uopće došla na ideju za pokretanje vlastitog biznisa koji je danas u potpunosti procvjetao.

'Ova ideja kuhala se sigurno tri godine. Krenula sam od sebe same koja često gomila nepotrebnu robu koju nosi jednom ili nijednom i tako je sve krenulo. Gledala sam kako to rade velike, uspješne firme vani i odlučila pokušati isto. Moram priznati da mi je zaista dugo trebalo da krenem', rekla nam je tada. 

Na svom privatnom Instagramu broji gotovo 50 tisuća pratitelja, a mnogi su se zaljubili upravo u njezinu suknju sa špice. Tako je nju odjenula i na putovanje u Rim, a uz fotografije je otkrila odakle joj. 

'Suknja je stara sigurno 20 godina. Nagovorila sam bratićevu ženu da mi je pokloni, a to je suknja njezine mame. Bila je klasična pa sam nagovorila krojačicu da jednu stranu izrežemo i eto je', otkrila je Matea. 

Inače, midi i maxi traper suknje već dugo nose popularne svjetske dame kao što su Emily Ratajkowski, Kendall Jenner i Hailey Bieber, a možete ih kombinirati u ležernim i sređenijim modnim situacijama. Trenutno ih možete pronaći u svim popularnim dućanima, od Manga, Mohita, Reserveda do H&M-a i brojnih drugih.

Što se sve nosilo prošlog vikenda na zagrebačkoj špici, pogledajte u našim galerijama. 

Robert Gašpert Zagrebačka špica 1. travnja 2023. godine

Robert Gašpert Zagrebačka špica 1. travnja 2023. godine

Robert Gašpert Zagrebačka špica 1. travnja 2023. godine