Najljepše mame Hrvatske prošetale špicom: Tri kombinacije za tri generacije, koja vam je najbolja?

Tri dame koje su zajedno prošetale špicom imale su dobar razlog za široke osmijehe.

Robert Gašpert

Zagrebačka špica proteklog vikenda ponovo se pretvorila u malu modnu pistu kojom su prošetale ljubiteljice mode u svojim najboljim kombinacijama za subotnju kavu.

Subotnje jutro na špici je proveo i Storyjev fotograf Robert Gašpert koji je ponovo izabrao najbolje outfite i zabilježio ih svojim objektivom, a susreo je i jednu poznatu damu koju već neko vrijeme nismo vidjeli u javnosti. 

Za oko su nam ovaj put zapele tri dame koje su zajedno prošetale Cvjetnim trgom, a ako vam djeluju odlično raspoložene, vjerojatno je to zato što su se okitile zaista posebnim titulama.

Naime, ove tri dame su pobijedile na Izboru za najljepšu mamu Hrvatske, a tako smo imali prilike vidjeti tri različite generacije zgodnih i modno osvještenih žena. 

Laskavu titulu najljepše mame Hrvatske u kategoriji od 23 do 39. godina ponijela je Daisy Osmičević iz Vinkovaca, najljepšom mamom u kategoriji Dijamant (40+ godina) proglašena je Mihaela Grgec iz Siska, a u novoj kategoriji Platinum (50+) nagradu je dobila Ljubica Jahoda iz Splita.

Daisy je nosila kombinaciju zelene i bijele boje s motivima lišća preko kojeg je prebacila bijeli sako, a na nogama je imala cipele iste boje.

Robert Gašpert 

Mihaela je izabrala crni uski outfit kojim je istaknula vitku liniju, a noge je ‘produžila’ sandalama s remenčićima oko gležnja bijele boje koje je uparila s tankim remenom oko struka i okvirima sunčanih naočala.

Ljubica je nosila upečatljivu proljetnu kombinaciju. Šarenu košulju dugih rukava uparila je sa svjetložutim uskim hlačama i detaljima plave boje- cipelama i torbom.

Čiji vam se outfit najviše sviđa? Recite nam u anketi.

Anketa

Čija vam se modna kombinacija najviše sviđa?

Glasalo je 383 korisnika

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji: