Zagrebačka špica proteklog vikenda ponovo se pretvorila u malu modnu pistu kojom su prošetale ljubiteljice mode u svojim najboljim kombinacijama za subotnju kavu.

Subotnje jutro na špici je proveo i Storyjev fotograf Robert Gašpert koji je ponovo izabrao najbolje outfite i zabilježio ih svojim objektivom, a susreo je i jednu poznatu damu koju već neko vrijeme nismo vidjeli u javnosti. 

Za oko su nam ovaj put zapele tri dame koje su zajedno prošetale Cvjetnim trgom, a ako vam djeluju odlično raspoložene, vjerojatno je to zato što su se okitile zaista posebnim titulama.

Naime, ove tri dame su pobijedile na Izboru za najljepšu mamu Hrvatske, a tako smo imali prilike vidjeti tri različite generacije zgodnih i modno osvještenih žena. 

Robert Gašpert Najljepše mame 2024. na špici

Laskavu titulu najljepše mame Hrvatske u kategoriji od 23 do 39. godina ponijela je Daisy Osmičević iz Vinkovaca, najljepšom mamom u kategoriji Dijamant (40+ godina) proglašena je Mihaela Grgec iz Siska, a u novoj kategoriji Platinum (50+) nagradu je dobila Ljubica Jahoda iz Splita.

Daisy je nosila kombinaciju zelene i bijele boje s motivima lišća preko kojeg je prebacila bijeli sako, a na nogama je imala cipele iste boje.

333.jpg
Robert Gašpert 

Mihaela je izabrala crni uski outfit kojim je istaknula vitku liniju, a noge je ‘produžila’ sandalama s remenčićima oko gležnja bijele boje koje je uparila s tankim remenom oko struka i okvirima sunčanih naočala.

Ljubica je nosila upečatljivu proljetnu kombinaciju. Šarenu košulju dugih rukava uparila je sa svjetložutim uskim hlačama i detaljima plave boje- cipelama i torbom.

Čiji vam se outfit najviše sviđa? Recite nam u anketi.

Što se još proteklog vikenda nosilo na špici pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 11.5.2024.