Nakon što nas je travanj svojim promjenjivim vremenom tjerao na slojevitu, ponekad i zimsku odjeću, svibanj je donio proljeće u punom sjaju što se odrazilo i na modne izbore na zagrebačkoj špici koja je i ovaj vikend vrvjela zanimljivim modnim kombinacijama.

Storyjev fotograf Rober Gašpert je i proteklog vikenda zabilježio najbolje modne kombinacije.

Mnoge dame su za šetnju i kavu ove sunčane i vedre subote izabrale ženstvene proljetne haljine u raznim varijantama, a mi smo izabrali najzanimljivije.

Šarmirala nas je dama u romantičnoj i pomalo retro haljini s točkicama i volanima. Struk je istaknula debljim crnim remenom, a ležernu kombinaciju za šetnju gradom dobila je prebacivši preko haljine traper jaknu i noseći udobne tenisice. 

35.jpg
Robert Gašpert 

Druga dama se također odlučila za volane, ali u kraćoj varijanti i bijeloj boji koja je neizostavan dio za proljetne i ljetne kombinacije. Uz nju je nosila bijele tenisice i kraći svjetložuti blejzer. 

25.jpg
Robert Gašpert 

Košulja haljina je još jedan komad koji ćemo često viđati ovog proljeća i ljeta, a ova dama je izabrala plavu haljinu koja se veže u struku s cvjetnim ukrasima. 

29.jpg
Robert Gašpert 

Kraću ženstvenu haljinu sa cvjetnim uzorkom nosila je i Petra Meštrić, bivša sudionica showa ‘Brak na prvu’ koja je čest gost zagrebačke špice.

12.jpg
Robert Gašpert 

Kakve su se još haljine nosile protekle subote na špici pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert (Pro)ljetne haljine na špici u svibnju 2024

Koje su se sve modne kombinacije ‘šetale’ centrom grada prošlog vikenda pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Špica 11.5.2024. drugi dio

Robert Gašpert Špica 11.5.2024.