Ovo je čarobna vjenčanica u kojoj se JLo udala u Las Vegasu

Jennifer Lopez na vjenčanju s Benom Affleckom je zablistala u vjenčanici iz najnovije kolekcije modnog čarobnjaka Zuhaira Murada, bliskog prijatelja slavne mladenke

Zuhair Murad

Jennifer Lopez i Ben Affleck proteklog su se vikenda napokon vjenčali. U bračne su vode (napokon) uplovili jednostavnom ceremonijom održanom u kapelici u Las Vegasu, nedugo nakon ponoći. Kao u filmu! Ali dok se samo na prvi pogled ovo vjenčanje činijednostavnim, jedno od onih luckastih za koje se parovi uglavnom odluče u trenu, ovo je vjenčanje ipak bilo planirano, vjenčanje koje se iskreno željelo. A jedna od potvrda zasigurno su i modni putfiti koje je Jennifer Lopez odabrala. Radi se o čak dvije haljine. Prva haljina, ona s potpisom Alexandera McQueena, haljina je u kojoj je JLo došla na vjenčanje, haljina koja je samo na prvi pogled jednostavna. Bijele boje, bez rukava i raskošne teksture, haljina je to o kojoj se puno govori jer je mladenka natuknula da se radi o haljini iz filma koju je čuvala jako dugo. I dok čekamo da netom vjenčana zvijezda otkrije iz kojeg je filma njoj toliko važna haljina ističemo ovaj primjer kao odličan “nešto staro” detalj!

Profimedia 

Ali vrijeme je otkriti potpunu ljepotu vjenčanice u kojoj se slavna Lopez i udala! Trenutak pred samu ceremoniju par je iskoristio za zadnje uređenje a sama se mladenka u garderobi kapelice presvukla u haljinu s potpisom modnog čarobnjaka – Murada Zuhaira. Iz njegove je najnovije bridal kolekcije odabrala model koji je u lookbooku predstavljen pod brojem 9, model koji će baš kao i sve ostale haljine iz kolekcije tek biti dostupne u salonima vjenčane mode. Haljinu odlikuje čarobna silutea od transparentne čipke, dugački rukavi, otvorena ramena s naglašenim dekolteom, te izuzuteno popularan bridal trend – bodice korzet. Jennifer Lopez izgled je zaokružila dugačkim velom koji se savršeno spojio i s njezinom pažljivo odabranom frizurom.

Zuhair Murad  Vjenčanica Zuhaira Murada u kojoj se udala Jennifer Lopez
Zuhair Murad 

Za sve one kojima se nametnulo pitanje - zašto baš Zuhair Murad, odgovor se krije u dugogodišnjoj suradnji slavne JLo i dizajnera, koji kao jedan od najvažnijih trenutaka u svojoj karijeri ističe pojavu Jennifer Lopez na Met Gala crvenom tepihu 2010. Nakon toga njihova je suradnja postala neraskidivom. Zuhair Murad je 2020. objavio luksuznu knjigu o vlastitom modnom stvaralaštvu u kojoj se nalaze i riječi slavne Jennifer koja je istaknula kako su oni zajedno stvorili brojne nezaboravne trenutke, i kako mu se divi kao muškarci i kao dizajneru, a odabir vjenčanice za vjenčanje s Benom Affleckom potvrda je iskrenog prijateljstva.