U nedjelju 17. srpnja u bračne je vode napokon zaplovio i slavni Bennifer par. Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u Las Vegasu, u kapelici The Little White Chapel, a zanimljivo je kako je ujavnost dospio njihov vjenčani list na kojem je vidljivo kako je slavna J.Lo promijenila prezime u Affleck!

Jennifer Lopez i Ben Affleck su bračni par
Profimedia 

O samom vjenčanju saznalo se upravo od same mladenke, koja je u objavi na Instagramu uz fotografije s priprema prije vjenčanja napisala: 'Uspjeli smo', uvodno je napisala. 'Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva. Točno ono što smo htjeli. Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi smo putovali istim putem do svjetske prijestolnice vjenčanja'. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck su u braku
Profimedia 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Profimedia 

'Jedva smo stigli do male bijele vjenčane kapelice do ponoći. Ljubazno su ostali otvoreni do kasno nekoliko minuta, dopustili su nam da se slikamo u ružičastom Cadillac kabrioletu, koji je očito nekoć koristio sam kralj. Bilo je to na kraju toliko dobro vjenčanje da to nismo mogli niti zamisliti, ono o kojem smo sanjarili davno prije postalo je stvarnost... With love, Mrs. Jennifer Lynn Affleck', te je opisala kako su imali najboljemoguće svjedoke, haljinu kao iz starog filma, te da su u kapelici pročitali zavjete re razmjenili vjenčano prstenje koje će nositi do kraja života. A do oltara su koračali uz zvuke svadbenog marša koji je svirao s bluetooth zvučnika.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Profimedia 

Jennifer je za svoje mini vjenčanje odabrala dvije vjenčanice. Bijelu čipkanu haljinu spuštenih ramena, s dugim rukavima i izrezom, haljinu s potpisom Zuhaira Murada iz bridal kolekcije za proljeće ljeto 2023. Za istaknuti je kako ova haljina spaja neke od top trendova u vjenčanoj modi, duge rukave od čipke, korzet bodice, srcoliki izrez linije dekoltea, povlaku te pripadajući veo.

Lopez je također odabrala i bijelu dugačku haljinu Alexandera McQueena, bez rukava s tzv. bateau neck izrezom oko vrata, koju je pokazala u videu iz svoje garderobe. 'Osjećam se nevjerojatno. Tako sam uzbuđena', rekla je na snimci. 'Imam ovu haljinu toliko godina i samo sam je čuvala, čuvala, čuvala, a sada je nosim na dan svog vjenčanja.'

Mladoženja je zabljesnuo u bež bijelom tuxido sako u kombinaciji s crnim hlačama i crnom leptir mašnom. Savršen odabir.

I za podsjetiti je kako je ovaj slavni par vjenčanjem u Las Vegasu (napokon) okončao zaruke koje je službeno objavio u travnju ove godine ali koje su zapravo zaruke broj 2. jer par se prvi put zaručio još 2002. godine da bi nakon dvije godine zaruke i otkazali. Ali ljubav je očito bila dovoljno strpljiva.