Trend koji se diljem svijeta nametnuo za vrijeme pandemije a koji podrazumijeva dva vjenčanja para u kratkom vremenu, pri čemu je prvo formalno, održano u malom krugu uzvanika i to uglavnom u vijećnici, te drugo koje podrazumijeva dužu listu uzvanika i dobru zabavu, pokazuje se kao svojevrsno pravilo u organizaciji celebrity vjenčanja. Tom su se trendu pridružili i Jennifer Lopez i Ben Affleck koji su iznenadili vjenčanjem sredinom srpnja, i to jednostavnom ceremonijom održanom u kapelici u Las Vegasu.

A da iznenađenjima nema kraja slavni je par Bennifer, baš kao što su govorkanja i ukazivala, potvrdio i činjenicom da se vjenčao i drugi put. Za razliku od vjenčanja u kapelici, ovaj je put to bilo raskošno vjenčanje koje se održalo na raskošnom glumčevom imanju u Georgiji. Ali nije to bilo samo vjenčanje za A listu uzvanika, prijatelje i članove obitelji, već trodnevno slavlje koje je započelo tradicionalnim okupljanjem za velika američka vječanja te večerom dobrodošlice još u četvrtak, a završilo velikom roštiljadom na otvorenom.

Vjenčanje J.Lo i Bena u Georgiji
Profimedia Kolonijalna kuća u sklopu raskošnog imanja u Gergiji na kojem se održalo vječanje

Za ovo je vjenčanje mladenka odabrala raskošnu vjenčanicu sirena kroja s raskošnom povlakom te dugačkim velom, navodno sve s potpisom Ralph Lauren. Mladoženja je nosio kombinaciju baš kao i u Las Vegasu, bijeli tuxedo s crnim hlačama, elegantnu mušku klasiku koja odlično odgovara all white dress code temi te dnevnom vjenčanju.

j.lo vjencanje georgia.jpg
Profimedia Paviljon ispod kojeg je održana ceremonija vjenčanja

Organizator vjenčanja je bio slavni Colin Cowie, a prema malom broju dostupnih fotografija, sam dan vjenčanja imao je određen dress code te su svi uzvanici bili dojeveni u bijelo. Sama ceremonija se odvijala na otvorenom, u cvjetnom paviljonu gdje su uzvanici sjedili ispod krošanja cvjetnih stabala, s pogledom na more, a svaki je detalj bio pomno osmišljen. Par je do mjesta ceremonije stigao u pratnji svoje petero djece, hodajući po bijeloj stazi, te su nakon ceremonije odradili i fotografiranje. Proslava se odvijala ispod raskošnih šatora, a listu uzvanika činila su imena bliskih prijatelja kao što su Matt Damon, Luciana Barroso i Kevin Smith.

Par je odabrao ovo mjesto za svoj dan (vikend) iz snova jer im upravo to imanje puno znači. Imanje se nalazi u Georgiji i vrijednost se procjenjuje na 8 milijuna dolara. Zanimljivo je da je upravo to kolonijalno zdanje izabrano za njihovu proslavu vjenčanja, jer ga je Ben originalno kupio još davne 2003. godine, i to baš kako bi se još tada na njemu vjenčao s Jennifer! No, kao što znamo, tadašnje su zaruke prekinuli, a trebalo im je skoro 20 godina da se ponovno spoje i započnu zajednički bračni život.

Puno im je značila i privatnost, pa je čitavo imanje bilo pod strogim nadzorom, lokalna je policija nadgledala pristup imanju s kopna ali i s vodene strane a u širem radijusu je bila proglašena i no-fly zona što je onemogućilo ikakvo snimanje iz zraka.