Pjevačica i filmski direktor vjenčali su se u Londonu, u ponedjeljak 8. kolovoza! I to intimnom ceremonijom u društvu najbližih i najdražih članova obitelji i prijatelja a prema dostupnim informacijama bila je to izuzetno emotivna i posebna ceromonija kojom je ovo dvoje zaljubljenih stupilo u brak. Prema dostupnim informacijama par planira veću proslavu za širi krug ljudi a da je informacija o sklapanju braka točna potvđuje i vijest kako je pjevačica promijenila prezime u Waititi-Ora te da kroz objave na Instagramu ne skirva vjenčani prsten.

Par se prvi put u javnosti pojavio zajedno u svibnju prošle godine u Australiji, ali za istaknuti je kako je njihovoj vezi prethodilo višegodišnje prijateljstvo. Tri mjeseca kasnije po prvi put su se zajedno pojavili i na crvenom tepihu a Rita je povodom Valentinovog nizom fotografija objavljenim na Instagramu potvrdila koliko je njihova veza snažna. 

Taika Waititi ima isusktvo braka, od 2011. do 2018. je bio u braku s filmašicom Chelsea Winstanley s kojom ima dvoje djece. 31-godišnjoj pjevačici ovo je prvi brak a poznato je kako Rita Ora od početka ovu vezu drži daleko od očiju javnosti te je za pretpostaviti kako detalji s mini vjenčanja i neće biti dostupni bez obzira koliko nas zanima kakvu je vjenčanicu odabrala za tako važan čin. Veselimo se najavljenoj velikoj proslavi!