Drugi dio uzbudljive sezone vjenčanja je pred nama i jedno od pitanja koje buduće mladenke ne mogu (i ne žele) izbjeći je ono o trendi manikurama s naglaskom na manikure upravo za vjenčanje. Što se nosi i što je u trendu u bridal beauty svijetu otkriva Michelle Humphrey, slavna celebrity manikerka. Ona potpisuje dizajn noktiju slavnih kao što su Dua Lipa, Adele, Katy Perry, Cate Blanchett, Madonna, Janet Jackson, Jodie Comer, Priyanka Chopra, Kali Uchis, Lily Allen, Paris Hilton, Lily Collins, Addison Rae, Rita Ora, Gigi Hadid, Charli XCX, Kate Moss, Naomi Campbell, Kylie Minogue, Lily James, Naomie Harris, Meghan Trainor, Keira Knightly, Ella Eyre, Fergie, Lana Del Rey, Ella Balinksa, a iza nje su i brojne fashion i beauty suradnje, projekti za Vogue, Love, Elle, GQ, Tatler, Harpers Bazaar, W, iD i The Face.

Opisuju je kao A-list go-to girl za klijente koji traže up to date, killer look, što samo potvrđuje da njezine riječi s velikim poštovanjem osluškuju i brojne mladenke diljem svijeta.

A ono što Michelle Humphrey ističe kao posebno za savršene nokte na dan vjenčanja su 50 nijansi sjaja, od kojih kao neodoljiv trend ističe nijanse kao što su boja zobenog mlijeka, svjetlucavi milkshake od jagoda te nude nijanse. Za nju je u bridal manikuri važan stil "manje je više" jer upravo savršena nijansa usklađena sa stilom manikure pruža mjesto iz snova i za vjenčani prsten.