Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Planirate vjenčanje za kraj ljeta? Ne zaboravite koliko je važna njega kose ljeti

Autor Martina Rafaeli

Savršen izgled na dan vjenčanja rezultat je višemjesečnih priprema kako modnih tako i onih beauty, s naglaskom na kožu i kosu. A kako brinuti o kosi ljeti? Otkrivamo

 mladenka plaza Izvor: Shutterstock

Mladenke koje planiraju vjenčanje za kasno ljeto i ranu jesen vesele se ljetnim danima jer ljeto je savršena doba za beauty pripreme. Jer svi znamo koliko bijele haljine bolje stoje uz savršeno preplanuli ten, njegovanu kožu koja je upila sunca, mora i energije.

Ali volite li sunce ne zaboravite koliko je važna zaštita kože od štetnog UV zračenja te koliko je važno zaštiti i kosu. Jer upravo pretjereno izlaganje kose suncu, kao i morskoj vodi te vodi u bazenima obogaćenoj klorom, dovodi do znatnog oštećenja kose, isušivanja, gubitka boje, pucanja i promjene teksture, a to je ono što niti jedna maldenka ne želi pred planirano vjenčanje.

Kako to spriječiti? Pri izlaganju suncu zaštitite kosu kako šeširom ili maramom, tako i sredstvima za zaštitu kose prilagođenim vašem tipu kose. Također, korisno je kosu nositi smotanu u opuštene punđe i pletenice. Važna je i svakodneva njega, ispiranje kose svježom vodom, odabir šampona, regenaratora, hranjivih maski te šišanje u dogovor s frizerom koji će o vašoj kosi brinuti i na dan vjenčanja. I naravno, pitajte profesionalce za savjet, jer svaka kosa ima svoj faktor.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image