Predstavljamo vam Elle Beauty Awards – natječaj za najbolje kozmetičke i makeup proizvode u Hrvatskoj! Pregršt beauty poslastica – parfema, ruževa, maskara, pudera, krema, šampona, lakova za nokte – nestrpljivo čeka vaš glas, a oni najsretniji i s najviše glasova postat će ponosni vlasnici prestižne titule Elle Beauty Award 2022.!

O najboljim kozmetičkim i make up proizvodima godine te beauty stručnjacima i uzorima godine odlučuju dva glasačka tijela – čitateljice i čitatelji te stručni žiri koji čine v.d. glavne urednice magazina Elle Martina Rafaeli; plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg Mladen Duduković; vlasnica lanca frizerskih salona Marcela Jadranka Pezo; vizažistica Seka Kožul i beauty influencerica Ivana Vukušić. Proizvodi s najviše klikova/glasova čitatelja i najboljim ocjenama žirija osvojit će prestižnu oznaku Elle Beauty Award 2022.! To je naljepnica koja će vam u trgovini / online shopu / na društvenim mrežama već na ulazu reći – preporučile Elle čitateljice i Elle žiri.

EBA_za_u_članak2.jpg
ELLE 

I vi možete sudjelovati u ovom prestižnom izboru najboljih beauty proizvoda! Kako? Princip je sasvim jednostavan – da biste mogli glasati, prvo se morate registrirati na Elle.hr. Nakon što registracija bude potvrđena, imate mogućnost odabrati najbolje proizvode ponuđene po kategorijama i podkategorijama. U svakoj kategoriji unutar 24 sata možete glasati samo za jedan proizvod. Da, to znači da se sutradan možete predomisliti te dati glas možda i nekom drugom proizvodu jer tako to funkcionira sa svim ljubavima, pa tako i ovima iz svijeta ljepote! Uz to vas očekuje i mnoštvo zanimljivog sadržaja – beauty tema, savjeta Elleovih stručnjaka, predstavljanje najboljih proizvoda, ali i beauty paketi iznenađenja iz nagradnog fonda koji će stići na vašu adresu!

EBA_za_u_članak1.jpg
ELLE 

Pridružite se izboru Elle Beauty Awards i postanite član najvećeg ženskog kluba ljepote. Za najbolje proizvode možete glasati od 31. listopada do 27. studenoga 2022. godine, a uz to i osvojiti vrijedne beauty nagrade! Sretno!
Priprema, pozor, čekamo vaš GLAS!

#ellebeautyawards
#eba2022