Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jacquemus vjenčanje i detalji za pamćenje

Autor Martina Rafaeli

Zavirili smo u fotografije i mini video uratke s vjenčanja slavnog dizajnera, zavirite i vi!

 Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri vjencanje Izvor: Profimedia

Slavni dizajner Simon Porte Jacquemus u subotu, 27. kolovoza, se vjenčao s Marcom Maestrijem, partnerom s kojim dijeli život od 2018. a za kojeg je zaručen od ljeta 2021. I dok bi na prvi pogled mogli reći da je i ovo samo još jedno ljetno vjenčanje slavnih, ono je i više od toga. Jer ovo je vjenčanje odisalo jednostavnim a dojmljivim detaljima, bilo prožetom osobnošću mladenaca, oduševilo kako listom uzvanika koji su u skladu sa zadanim all-white dress codeom podržali temu vjenčanja.

A tema je bila vjenčanje na jugu Francuske, u rodnom kraju slavnog dizajnera, vjenčanje na otvorenom. Ceremonija vjenčanja se održala u mjestu Charleval, na trgu ispred gradske vijećnice, a kako je sam Jacquemus u Instagram storyjima i istaknuo, to je mjesto u kojem je odrastao, te je za njega kao gay dječaka bilo od velikog značaja vratiti se zbog ovako važnog događaja.

Par se nakon ceremonije odvezao u elegantnom sportskom oltimeru MG Roadsteru na mjesto slavlja, do raskošne palače Château de Bonneval. Na raskošnom imanju protkanom ljepotama juga Francuske mladenci su svoje uzvanike dočekali na otvorenom te ih ugostili pod otvorenim nebom, u koktelu dobrodošlice na kojem je šampanjac tekao u potocima a posebno je iznenađenje bio nastup Jacquemusovog brata i oca s bendom!

Gosti su se u odličnom raspoloženju potom smjestili oko trendi dugačkog stola koji je bio smješten pod impresivnim drvoredom. Uređenje je bilo u savršenoj vezi s krajolikom - poljsko cvijeće u žuto narančastim tonovima, maslinove grane, te brojne svijeće su bili detalji koji su krasili dugački stol čitavom dužinom. Za tim su stolom mladenci u vrlo opuštenom ali emocijama nabijenom tonu izrekli svoje zavjete, te su taj dio večeri zapečatili nimalo klasičnom "tortom". Naime, na piramidalnom pijedestalu oni su uz mini vatromet uživali u zalogajima sočno napunjenih krafnica kojima se se nešto kasnije poslužili i njihovi uzvanici uživajući u slobodi biranja slatkih zalogaja. A samu je "tortu" Jacquemus dizajnirao mjesecima unaprijed s idejom da upravo on i njegov suprug stojeći na "vrhu torte" izgledaju kao ukrasne figure mladenaca.

A nakon slatkih zalogaja mladenci i uzvanici su prošetali uz jezerce prekriveno stotinama suncokreta do paviljona iznad čijeg je ulaza stajao veliki natpis La Discoteca i gdje je na velikom plesnom podiju započela plesna zabava do dugo u toplu, ljetnu noć.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image