Ukoliko pratite rad dizajnera Simona Jacquemusa zasigurno pratite i njegov Instagram profil u koje oduševljava kako objavama tako i iskrenim captionsima kroz koje je često provlačio i osjećaje. Za njega su iskrena ljubav, obitelj i čarobni krajolici Francuske važan dio kako poslovnog tako i osobnog izričaja, a glasine o skorom vjenčanju za dugugodišnjeg partnera, a sada već supruga, Marca Maestrija, koje su kružile za vrijeme predstavljanja zadnje kolekcije, pokazale su se točnima, jer se ovaj dvojac vjenčao zadnjeg vikenda u kolovozu. I to na jugu Francuske, u mjestu Cap sur Charleval. 

Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri vjencanje
Profimedia 

Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri vjencanje
Profimedia 

Bračne su zavjete izmijenili pred obitelji i prijateljima, na otvorenom, a svjedoci njihovoj ljubavi te činu stupanja u brak su bili članovi obitelji te bliski krug prijatelja. Jacquemus, koji je nosio klasično tamno odijelo (ali s odličnim detaljem koji je "visio" iz džepa hlača, a koji tako podsjeća na komadić vjenčanice ili barem vela), na ceremoniju je dopratila baka Liline, osoba koja ima značajan utjecaj na dizajnera i koja nemali broj pota i posluži kao model u njegovim kreacijama, a Maestrija, koji je zablistao u svijetlom outfitu, majka Catherine.

Jacquemus i  baka Liline na vjencanju
Profimedia 

Marco Maestri i majka Catherine na vjencanju
Profimedia 

Ovom su romantičnom događaju prisustvovale i slavne fashionistice među kojima su Dua Lipa, Jeanne Damas, Tina Kunakey i Amina Muaddi, koje su, kao i mladenci, odjenule kreacije sa Jacquemusovim potpisom, zbog čega je slavlje nalikovalo na modnu pistu.

Dua Lipa vjencanje dizajnera  Jacquemusa
Profimedia 

Amina Muaddi i Tina Kunakey vjencanje Jacquemusa
Profimedia 

I ovo je vjenčanje baš kao i nedavno održano vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Alfecka bilo vjenčanje u bijelom, pri čemu su uzvanici i samom odjećom u svjetlim i bijelim tonovima podržali estetsku vizuju samog para.

Simon Porte Jacquemus vjencanje
Profimedia 

A ono što se posebno lijepo za ovo francusko vjenčanje sui same dekoracije s kojima se nije pretjerivalo već se u sezonskom duhu te duhu same regije istaknula tema ljeta i ljetnog vjenčanja. Mjesto ceremonije krasili su veliki suncokreti dok su stolice uzvanika bile urešene maslinovim granama. 

Jacquemus i Maestri vjencanje
Profimedia 

Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri vjencanje
Profimedia 

A mladenci su za kraj bili posipani lavadom (zamislite miris!), jer ipak je vjenčanje bilo na jugu Francuske, kao simbolički element dobrih želja te obilja koje su uzvanici poželjeli novopečenom bračnom paru.