U pričama o vjenčanjima slavnih veliku pažnju uvijek privlače slavne mladenke te njihov modni odabir. Često upravo slavne mladenke svojim odabirom pokreću modne trendove, te u modni fokus brojnih mladenki diljem svijeta stavljaju određena dizajnerska imena. Zato je bilo i više nego zanimljivo dočekati fotografije i priču u vjenčanici, tj. vjenčanicama, koje je Jennifer Lopez odabrala za (drugo) vjenčanje s Benom Afleckom, ono održanom 20. kolovoza na njegovom imanju u Georgiji.

Jennifer Lopez vjencanica Ralph Lauren
OnTheJLo.com 

To će se vjenčanje pamtiti po brojnim detaljima ali i po činjenici da je mladenka kroz dan izmjenila čak tri dizajnerske vjenčanice! A svaku custom made vjenčanicu potpisuje američki dizajner Ralph Lauren kojem se JLo u svom newsletteru zahvalila riječima: "The dresses were dreamy... thank you Ralph Lauren".

A kako su izgledale vjenčanice slavne pjevačice?
Prva vjenčanica, ona u kojoj je i izrekla zavjete Benu, vjenčanica je sirema kroja s tzv. turtleneck ovratnikom, kratkim lepršavim rukavima te romantičnom povlakom s volanima. Navodno je za izradu upravo povlake utrošeno više od 1000 komadića te čak 500 metara tkanine za oblikovanje vjenčanice koju je upotpunila s raskošnim velom.

Jennifer Lopez vjencanica Ralph Lauren
OnTheJLo.com 

Drugi wedding look pamtit će se po modelu vjenčanice na kojoj su se posebno isticale niske bisera i swarovski kristala, a za čiju je izradu 30 umjetnika utrošilo čak 700 sati rada.

Jennifer Lopez vjencanica Ralph Lauren
OnTheJLo.com 

Treća vjenčanica je tako Ralph Laurenovska! Opet sirena model ali s posebno oblikovanom linijom dekoltea obrubljenom kristalima, otvorenim leđima te kapuljačom (zo je detalj koji je i dizajnerski potpis u custom made vjenčanicama ovog dizajnera). Kroz sve tri vjenčanice te sva tri wedding looka slavna je Jennifer utkala trendove ali prije svega modnu osobnost.

Jennifer Lopez vjencanica Ralph Lauren
OnTheJLo.com