Suvremen, elegantan i besprijekorno krojen, svaki komad iz Ceremony kolekcije odražava vrhunsku estetiku i sofisticiranost koja će učiniti svakog muškarca primijećenim na dan njegovog vjenčanja.

Za one koji cijene klasičnu eleganciju Galileo nudi odijela u crnoj i tamnoplavoj boji s pažljivo biranim detaljima koji ističu profinjenost. Moderni krojevi i visokokvalitetni materijali čine ova odijela idealnim izborom za onog mladoženju koji želi pokazati samopouzdanje i stajati uz bok svojoj budućoj supruzi s jednakom elegancijom.

Za mladoženje koji teže originalnosti Galileo predstavlja kolekciju odijela sa suptilnim ekscentričnostima. Odijela u nijansama plave ili crvene boje ili s diskretnim uzorcima i šljokicama pružaju dozu modernosti bez gubitka klasične note. Poseban naglasak stavljen je na detalje poput elegantnih leptir mašni, džepnih rupčića i manžeta koji čine svaku kombinaciju jedinstvenom.

Neka Galileo bude vaš saveznik na najvažniji dan u životu. Kolekcija za mladoženju predstavlja spoj tradicije i suvremenosti, nudeći nezaboravno iskustvo odabira odijela koje će odražavati vaš jedinstveni stil i osobnost.

Novu Ceremony kolekciju pogledajte u Galileo trgovinama i u webshopu, a sve novosti pratite na Galileo Facebooku i Instagramu.

Galileo – Designed to fit your special moments

promo Galileo