ČLANAK 1. - Priređivač
Nagradni natječaj Sajam Vjenčanja (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Mondo INC Zagreb d.o.o. (OIB: 11886178779), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije Sajma Vjenčanja u Zagrebu. Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj. Podaci prikupljeni natječajem koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima o privatnosti.

ČLANAK 2. – Pravo sudjelovanja
U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i članovi njihove uže obitelji, te osobe koje pružaju Tehničku podršku Priređivaču.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može kontaktirati s njima te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Nagradni natječaj ili o digitalnom portfelju Monda. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju kako je opisano u Članku 7. ovih pravila.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook stranicama i web portalima Mondovog digitalnog portfelja objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali. Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri, da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani te da će ih koristi za svoje legitimne svrhe i u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

ČLANAK 3. – Trajanje
Nagradni natječaj počinje 2.veljače 2024. godine u 14:00, a završava 4. veljače 2024. godine u 19:00 sati. (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja).

ČLANAK 4. – Način sudjelovanja
Sudjelovati može svatko tko dolazi na Sajam Vjenčanja u Zagrebu i ispuni letak za sudjelovanje u nagradnom natječaju, od 2. veljače od 14:00 sati do 4. veljače do 19:00 sati
Koraci su idući:
1. Prilikom posjete Sajmu vjenčanja, u petak 2. veljače od 14 do 20 sati, u subotu 3. veljače od 10 do 20 sati i nedjelju 4.veljače od 10 do 19 sati u Areni Zagreb potrebno je ispuniti letak za sudjelovanje u nagradnom natječaju.
2. Letak za sudjelovanje je potrebno ispuniti s osobnim podacima i što kreativnije odgovoriti na pitanje (odgovor u obliku jedne do dvije rečenice).
3. Letak s podacima i odgovorom ubaciti u posebno označenu kutiju.
Ime pobjednika - autore najkreatvinijih odgovora po izboru redakcije magazina Story Vjenčanja - objavit ćemo unutar web članka u roku 5 radna dana po završetku nagradnog natječaja. Korištenje bilo kakvih smicalica za prijavu pod različitim identitetima nije dopušteno i u tom slučaju žiri može diskvalificirati sudionike iz natječaja, kao i one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

ČLANAK 5. - Nagrada
Nagrade se dodjeljuju najkreativnijim sudionicima prema izboru stručnog žirija. Ukupno će biti nagrađeno 7 sudionika.
Nagrada: Najam vjenčane haljine – Nikolina Wedding Store u vrijednosti 1000 EUR, Svečano odijelo – Galileo u vrijednosti 399 EUR, Poklon bon za vjenčano prstenje – Prahir u vrijednosti 500EUR, Svečana frizura & make up - Lanac frizerskih salona Studio Marcela u vrijednosti 200 EUR, Svečana torta The Cookie Factory u vrijednosti 400 EUR, Högl cipele u vrijednosti 200 EUR i Romantični wellness vikend u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik (2 noćenja s doručkom za 2 osobe s korištenjem hotelske wellness i spa oaze)
Nagrada je neprenosiva i ne može se zamijeniti za druge proizvode, niti se može zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po nagradnom natječaju. U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

ČLANAK 6. - Dobitnici
Dobitnici će biti objavljeni na webu Story Vjenčanja te će biti obaviješteni o dobitku nagrade. Ako Dobitnik ne odgovori na obavijest u roku od 74 sata, gubi pravo na nagradu. Od Dobitnika ćemo zatražiti osobne podatke samo u svrhu preuzimanja nagrada te ćemo te iste podatke obrisati iz našeg sustava unutar 10 radnih dana od primitka nagrada.
U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja nagrada mu neće biti dodijeljena.

ČLANAK 7. - Uvjeti sudjelovanja
Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, njegovo društvo-majka, podružnice i s njime povezana društva, njegove oglašivačke i promotivne agencije, Facebook Inc., te svi službenici, direktori, radnici, predstavnici i zastupnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade. Neće se dodijeliti veći broj nagrada od ovdje navedenog.
Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti tako da na mail adresu storyvjenčanja info@mondo.hr inbox pošalje poruku „ODUSTAJEM OD NATJEČAJA Sajma Vjenčanja.

ČLANAK 8 - Zaštita osobnih podataka
Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Priređivač obrađuje njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u Nagradnom natječaju, a sve u svrhu provođenja Nagradnog natječaja.
Priređivač je voditelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Temeljem privole za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, osobni podaci: ime, prezime i email adresu, Priređivač smije prikupljati i obrađivati u svrhu provedbe Nagradnog natječaja i za slanje newslettera. U svrhu objave na svojim internetskim stranicama, društvenim mrežama, tiskanim publikacijama, Priređivač smije koristit ime i prezime, fotografiju i video Sudionika.
Kontakt Priređivača za pitanja zaštite osobnih podataka je: gdpr@bmwc.hr
Sudionik ima pravo zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Također, Sudionik ima pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.
Pružanje osobnih podataka je nužno za sudjelovanje u Natječaju.

ČLANAK 9. - Privola
Potpisom na letku za sudjelovanje u Nagradnom natječaju Sajam Vjenčanja, Sudionik Nagradnog natječaja daje privolu da osobne podatke: ime i prezime, email adresu, broj telefona, fotografiju i video snimljen na događaju Sajma Vjenčanja koji se održava od 2. do 4. veljače u Areni Zagreb. Priređivač smije prikupljati i obrađivati podatke u svrhu provedbe Nagradnog natječaja te u svrhu objave na svojim internetskim stranicama, društvenim mrežama i publikacijama.
U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka, ispitanik ima više prava o kojima se može informirati u “Politici zaštite privatnosti u politici kolačića”: https://story.hr/Vjencanja/Sajam-Vjencanja/a270798/POLITIKA-PRIVATNOSTI.html

ČLANAK 10. -Odgovornost
Priređivač ne preuzima odgovornosti za:
• bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i
zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
• (ne)funkcioniranje Interneta i Facebooka i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)
funkcioniranja;
• ako sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba
Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja;
• Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju
diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

ČLANAK 11.
Priređivač zadržava pravo otkazivanja nagradnog natječaja ili promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.