Provjerite kako se opremiti za zajedničke aktivnosti na otvorenom.

Brend North Face osnovan je 1968. godine u San Franciscu u Kaliforniji. Nakon nekoliko godina djelovanja brend je predstavio svoju prvu kolekciju planinske odjeće. Ime robne marke odnosi se na sinonim sjeverne planinske padine, dok se logo odnosi veliku granitnu stijenu koja se nalazi u Nacionalnom parku Yosemite.

Proizvodi North Face uvijek se povezuju s najvišom kvalitetom i pažnjom na detalje. Brend stavlja veliki naglasak na razvoj tehnologije i individualnih rješenja, koja se zahvaljujući brojnim patentima mogu naći samo u njihovoj odjeći i sportskoj opremi. Svake godine tvrtka se sve više razvija. Svoje poslovanje započela je izradom i prodajom odjeće za planinarenje, no područje djelovanja proširila je i na druge sportove, planinarsku obuću i dodatke pa čak i odjeću i obuću za svakodnevno nošenje.

Što The North face odjeću, obuću i dodatke čini idealnima za zimu?

Proizvodi The North Face brenda stekli su kultni status i rado ih biraju ljubitelji skijanja, planinarenja i aktivnosti na otvorenom, općenito. Suvremene tehnologije zaslužne za najvišu razinu kvalitete proizvoda vidljive su u svakom dijelu asortimana.
Praktične jakne iz The North Face kolekcije dobro funkcioniraju zahvaljujući odličnoj prozračnosti zaslužnoj za optimalnu cirkulaciju zraka te primjeni vrhunskih materijala otpornih na oštećenja i vremenske uvjete.

The North Face kolekciju prvenstveno karakterizira visoka kvaliteta proizvoda, ali i zanimljiva paleta boja. Odjeću brenda North Face možemo podijeliti na „tehničku odjeću” i odjeću koja će djelovati kao element urbanog stila. Tople majice s kapuljačom i pripijene jakne ili kaputi zaslužni su za odličan zimski outfit. Naglasite svoju kreativnost i individualni stil originalnom i modernom The North face kolekcijom. Elegantna i udobna odjeća savršena je za svakodnevno nošenje u svim uvjetima, bez obzira na vremenske prilike i neprilike.
U ponudi brenda The North Face je i obuća. Lagane cipele s mekanim potplatom savršene su za svakodnevno putovanje na posao ili u školu, a cipele za planinarenje pouzdana su obuća za osvajanje planinskih vrhova.

Upravo zahvaljujući bogatoj i raznovrsnoj kolekciji The North Face brenda s lakoćom ćete odabrati pouzdanu funkcionalnu odjeću, obuću i dodatke poput ruksaka i torbi, kapa, šešira i drugih koji će zadovoljiti vaše potrebe za aktivnostima na otvorenom.

Kako se pripremiti za zimske aktivnosti uz The North Face brend?

Iskusni ljubitelji aktivnog provođenja slobodnog vremena kažu da ne postoje neadekvatni vremenski uvjeti; postoje samo neprikladno odjeveni ljudi. Stoga prije svakog pohoda na vašu iduću planinu provjerite što vam je premium marka The North Face pripremila u svojoj najnovijoj kolekciji.

Za početak najvažnije je odabrati odjeću koja će pružiti toplinu i zaštitu od hladnoće i padalina. The North Face nudi termoizolirane jakne, termo majice, flis materijale te vodootporne hlače kako biste ostali suhi i topli tijekom dužeg boravka na hladnoći. Nadalje, odabir prave obuće je ključan za udobnost i sigurnost tijekom zimskih aktivnosti. Modeli poput toplih čizama ili cipela s visokom razinom trakcije osiguravaju potrebnu podršku i stabilnost na snijegu i ledu.

Također, dodaci poput rukavica, šešira ili toplih šalova dodatno će pridonijeti vašoj udobnosti i zaštiti od padalina i niskih temperatura. S The North Face opremom priprema za zimske aktivnosti postaje lakša, omogućavajući vam da uživate u zimskim radostima s većom dozom sigurnosti i udobnosti. Obogatite svoju zimsku garderobu na vrijeme i pripremite se za nove aktivnosti na otvorenom.