Regionalno najveća i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike održat će se u Areni Zagreb od 2. do 4. veljače 2024. godine, i to 25. godinu zaredom. Na raskošnom, jubilarnom izdanju Sajma vjenčanja predstavit će se 200 izlagača - saloni vjenčanica, dizajneri, zlatari, cvjećari, slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, organizatori vjenčanja te ostali sudionici važni za organiziranje svadbene svečanosti – na više od čak 5500 četvornih metara!

Arena Zagreb, najveća dvorana u Hrvatskoj, i Sajam vjenčanja ugostit će tradicionalno nekoliko tisuća posjetitelja u tri dana odražavanja manifestacije, budućih mladenaca, ali i zaljubljenika u vjenčane svečanosti. Posjetitelje očekuje bogat i sadržajan program - zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola, atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti...

Kao nacionalni projekt Sajam vjenčanja od samih početaka ima donatorsku notu, a već šestu godinu zaredom njegovo je humanitarno djelovanje namijenjeno Udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu

02_SajamVjencanja_2024_1080x608.png
Nikolina Wedding Store 

Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici ove udruge. U Hrvatskoj trenutačno živi više od 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake godine rađa ih se još najmanje 500. Unatoč tomu, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji iznimno je niska.

Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (od 7. do 14. veljače) podržati djelovanje Udruge donatorskom tombolom za posjetitelje s bogatim fondom nagrada. Cjelokupnu akciju za najmlađe heroje, štićenike Udruge, pjesmom će podržati i zvijezde u sklopu glazbeno-modnog događanja na Sajmu vjenčanja.

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče. Sajam se održava od 2. do 4. veljače 2024. godine, i to u petak od 14 do 20 sati, u subotu od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 19 sati.
Uskoro donosimo više detalja…

Za sve informacije i upite o izlaganju na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb javite se na: sajamvjencanja@mondo.hr

01_SajamVjencanja_2024_1024x576_W.png
Story