EFEKTNI WEDDING LOOK ZA NJEGA: Pronašli smo najbolja muška odijela i modne detalje za vjenčanje

U planiranju vjenčanja, svaki par će posvetiti pažnju detaljima koji su njima važni kako bi ostvarili svoju ideju savršenog vjenčanja.

pexels

Za neke će to biti poseban fokus na raskošnu i elaboriranu dekoraciju, dok će drugi imati puno ležerniji pristup kada je dekoracija u pitanju, ali će imati brojne ideje i želje kad je riječ o meniju. Bez obzira na ideju i stil iza vjenčanja koje planirate, dvije stvari se uvijek nalaze na vrhu liste prioriteta – wedding look za nju i za njega.

Iako ćemo uvijek više pažnje posvetiti ženskoj modi za vjenčanja, muška moda jednako je važan element zbog čega zaslužuje jednaku pažnju. Dani jednostavnog crnog odijela sada su daleko iza nas, a svaka nova godina donosi nove efektne trendove među kojima će svaki budući mladoženja pronaći onaj koji odgovara njegovom osobnom stilu, a istovremeno se slaže s lookom njegove partnerice i estetikom vjenčanja.

Koji će trendovi obilježiti mušku modu za vjenčanja u 2024. godini?

Rosanna  Rosanna

Trendi odijela kao stvorena za vjenčanje

Baš kao što svaki wedding look za nju započinje s odabirom savršene vjenčanice, svaki wedding look za njega započinje s odabirom savršenog odijela. Iako se muški wedding look iz godine u godinu sve više odmiče od tradicionalnog, odijela su još uvijek najpopularniji izbor.

U 2024. godini, nekoliko trendova u kroju, silueti i boji, wedding odijelu dat će zanimljivi i moderni look. Za sve one koji žele klasičan look, ali i neočekivani pomak, sako od sjajnog materijala ili sa sjajnim detaljima bit će odlična opcija. Baš poput trendova u ženskoj bridal modi, trendovi u muškoj modi za vjenčanja donose trend inspiriran vintage estetikom koji možemo zahvaliti seriji Bridergton. U bež boji, s povišenom kragnom i detaljima poput zlatnih gumbi , odijela inspirirana vintage estetikom izgledaju romantično i šarmantno.

U posljednjih nekoliko godina, među najpopularnijim odijelima za vjenčanja istaknula su se trodijelna odijela koja spajaju sako, prsluk i hlače. Iznimka neće biti ni 2024. godina u kojoj će mnogi budući mladoženje odabrati trodijelno odijelo, a neki od najefektniji modela istaknut će se kombinacijom kontrastnih boja ili detalja. Sako s dvostrukim kopčanje, trend koji smo mogli vidjeti na modnim revijama i na crvenom tepihu, bit će jedan od novih favorita za muški wedding look.

2024. godina donosi i porast popularnosti odijela šivanih po mjeri. Osim što će vam savršeno pristajati, odijela šivana po mjeri idealan su prilika da dodatno personalizirate svoj wedding look – šarena podstava, izvezeni detalji ili spoj različitih boja samo su neki od načina.

MV Tailoring  MV Tailoring

Detalji koji čine razliku

Osim odabira savršenog odijela, wedding look za mladoženje obuhvaća i nekoliko ključnih detalja i dodataka. Kao jedan od favorita u 2024. godini nametnut će se bijela košulja s crnim gumbima koja će i jednostavni wedding look učiniti zanimljivijim. I dok će se mnogi još uvijek odlučiti za klasičnu kravatu, sve više mladoženja umjesto kravate bira šarmantnu leptir mašnu.

Nikako nemojte zaboraviti na one male, ali važne detalje poput rupčića u džepu na sakou, manžeta i remena. I naravno, udobne cipele koje se bojom i stilom slažu s odijelom su obavezne!

U nastavku donosimo nekoliko primjera savršenih odijela i drugih modnih favorita za muški wedding look s karakterom i šarmom u 2024. godini!

pexels 

KLASIČNI SAKO, ALI SJAJNIJI

GALILEO All For Men  GALILEO All For Men
The ONE Uomo  The ONE Uomo

Perrin  PERRIN

ELEGANTNO TRODIJELNO ODIJELO

Rosanna  Rosanna

The ONE Uomo  The ONE Uomo

LEPTIR MAŠNA UMJESTO KRAVATE

Fidelio  Fidelio
nina anić  Martin Arbanas

BIJELA KOŠULJA S CRNIM GUMBIMA

GALILEO All For Men  GALILEO All For Men
ROYAL BLACK  ROYAL BLACK

 S PERSONALIZIRANIM DETALJIMA

MV Tailoring  MV Tailoring

BOJE I UZORCI

GALILEO All For Men  GALILEO All For Men
MISTER MOT  MISTER MOT

MISTER MOT  Mister Mot

ROYAL BLACK  ROYAL BLACK

DVOSTRUKO KOPČANJE

martin arbanas  Martin Arbanas

U VINTAGE STILU

martin arbanas  Martin Arbanas

Ukoliko ste zaljubljenik u svijet vjenčanja ili ćete uskoro reći sudbonosno DA, Sajam vjenčanja u Areni Zagreb je prava adresa za vas!

Regionalno najveća i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike ugostit će čak 200 izlagača - salone vjenčanica, dizajnere, zlatare, cvjećare, slastičare, catering kuće, fotografe, dekoratere, organizatore vjenčanja – na više od 5500 četvornih metara!

Sadržajan program - zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola, atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti – sve vas to očekuje u Areni Zagreb!

Više doznajte ovdje i dođite na Sajam vjenčanja Zagreb od 2. do 4. veljače 2024. godine!

Story