HOROSKOP ZA 3. SRPNJA: Blizanci moraju biti oprezni s novim poznanstvom, njima će tjedan na poslu započeti burno

Saznajte svoj dnevni horoskop za 3. srpnja 2023. godine.

Shutterstock

Ovan

Posao: Kao i obično, tipični Ovnovi započinju radni tjedan punim gasom i entuzijazmom pa ćete se uspješno nositi sa svim izazovima, kakvi god oni bili.

Ljubav: Pokušajte danas izbjeći ljubomorne scene i svađe, nije vrijeme za bilo kakva objašnjenja.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bik

Posao: Ovaj tjedan Bikovi ulaze u mirniju i opušteniju fazu kada su u pitanju poslovne aktivnosti. Sukladno tome, očekuje se nešto sporiji ritam rada.

Ljubav: Pred vama je dan ispunjen strašću kada su ljubavne aktivnosti u pitanju. Koristite ga ispravno i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Možda će na prvi pogled početak radnog tjedna djelovati pomalo zbunjujuće iako stvari idu u dobrom smjeru i kako treba. Osjećat ćete neki umjetni pritisak na sebi, ali to je samo privremeno.

Ljubav: Nije isključeno novo vrlo intrigantno poznanstvo. Pažljivo pratite sve detalje.

Zdravlje: Vrlo dobro, donosi astroputnik.com. 

pexels 

Rak

Posao: Očekuje vas dan u kojem bi mogli započeti novi poslovi i projekti. Krenite punom parom prema zacrtanom cilju.

Ljubav: Ako vam poslovne obaveze dopuštaju, očekuju vas lijepi i opuštajući trenuci u kućnoj atmosferi ili obiteljskom okruženju.

Zdravlje: Mogući želučani problemi.

Lav

Posao: Lava na početku radnog tjedna očekuje puno obaveza ali i pozitivni izazovi na profesionalnom planu. Obavezno ispunite sve prethodne obveze prije nego što preuzmete nove.

Ljubav: Imate jako lijepe planove vezane za polje ljubavnih odnosa, samo što manje ovisi o vama, a više o drugoj strani. Danas ćete funkcionirati u kontra ritmu.

Zdravlje: Odlično.

Djevica

Posao: Imate pravih razloga da se nadate uspješnom poslovnom danu ako se organizirate na najbolji mogući način. Očekuje vas puno ispravljanja tuđih grešaka i propusta.

Ljubav: Morate uskladiti vlastite želje s realnim mogućnostima. Uključite se u ispitivanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Poslovni segment bi vam danas mogao biti glavna preokupacija, očekuju vas važni poslovni dogovori i novi kontakti, uključujući i inozemne.

Ljubav: Ovisno o tome jeste li pogodili očekivanja voljene osobe, danas biste mogli biti ugodno iznenađeni ili kritizirani.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpion

Posao: Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka prvi radni dan u tjednu donosi puno posla, ali i napetu komunikaciju s najbližim kolegama. Treba biti u timu, bit će lakše.

Ljubav: Budite pozitivni, dobro raspoloženi, iznenađenja nisu isključena, pogotovo ako planirate izlazak s društvom.

Zdravlje: Odlično, piše astroputnik.com. 

Strijelac

Posao: Na početku novog radnog tjedna Strijelce očekuje velika nervoza, prvenstveno zbog toga što se moraju prilagoditi kolegama i nadređenima. Što je tu je.

Ljubav: Čak i na ljubavnom planu danas vam može nedostajati malo fleksibilnosti, kako biste bolje razumjeli ponašanje osobe koja vam se sviđa.

Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Shutterstock 

Jarac

Posao: Ovog ponedjeljka ćete biti u velikoj žurbi. Iako ćete trčati okolo stotinu puta, sve će se isplatiti.

Ljubav: Nemojte se opterećivati ​​nekim mislima i pokušavati izazvati nepotrebne rasprave, nemate razloga za brigu kada je u pitanju vjernost i odanost vašeg partnera.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Vodenjacima početak tjedna donosi veliki angažman i intenzivan radni raspored. Bit ćete zauzeti sastancima i dogovorima.

Ljubav: Na ljubavnom polju situacija je uglavnom stabilna, ali bit će primjetna doza (ne)opravdanog nemira pa napravite analizu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Tipične Ribe očekuje vrlo dobar radni dan, bilo za nastavak započetog, bilo za pokretanje novih ideja za poslovne projekte.

Ljubav: Ne dopustite da se drugi miješaju u vaš odnos i savjetuju vas.

Zdravlje: Moguća glavobolja.