Astrolozi tvrde da će ove ljude retrogradni Merkur 'uništiti': Ako ste rođeni na ove datume, spremite se za najgore

Poznata ruska astrologinja otkrila je datume rođenja ljudi, rođenih od 1955. do 2000., koje će retrogradni Merkur najteže pogoditi.

Shutterstock

Retrogradni Merkur započeo je 1. travnja, a bit će aktivan gotovo čitav mjesec, odnosno sve do 25. travnja. Ovaj astrotranzit može biti opasno razdoblje, poznato po brojnim neugodnostima i neplaniranim problemima koji se javljaju u ovom razdoblju.

Astrolozi ističu da će svi znakovi Zodijaka osjetiti kako im retrogradni Merkur utječe na život - prije svega, osjetit će određeno usporavanje ritma, ali će se suočiti i s nizom neugodnosti, posebice kada su u pitanju dokumenti, komunikacije, putovanja...

Shutterstock 

Ovo je trenutak kada sve treba prekontrolirati! 'Novi projekti u ovom trenutku nisu poželjni; počinju teškom mukom. Travanj je zapravo puno bolji za povratak na staro', ističe poznata ruska astrologinja Vasilisa Volodina.

Volodina je na svom Telegram kanalu objavila i detaljan popis s točnim datumima rođenja za sve one koji će ovoga puta najjače osjetiti utjecaj ovog notornog astro tranzita.

Obuhvaćao je osobe rođene od 1955. do 2000. godine, pa ako spadate u ovu široku kategoriju, prelistajte našu galeriju i pogledajte kakav je vaš horoskop, odnosno nalazite li svoj datum rođenja među onima čiji će retrogradni Merkur donijeti dramu!

promo Koga će najviše pogoditi retrogradni Merkur u travnju 2024

Volodina savjetuje da u ovim trenucima usporite i ne žurite naprijed.

'Slijedite svoje planove, ali smireno, i prihvatite da će vam život na put postavljati razne prepreke. Istodobno, trebate pažljivo analizirati pogreške koje ste napravili i raditi na tome da ih u budućnosti pokušate ispraviti', savjetuje.

Prvi dani retrogradnog razdoblja bit će obilježeni prenaglašenim emocijama, pa imajte na umu da će u nadolazećim danima mnogi doživjeti pretjerano doživljavanje svega što ih okružuje, piše Žena.