Kate Middleton čekaju paklene godine: Prema proročanstvu bolest će joj biti najmanji problem, ostat će bez svega

Kate je rođena 9. siječnja 1982. - u vrijeme potpune pomrčine Mjeseca (vrijeme princezinog rođenja je 19:00, vrijeme pomrčine je 19:57), što stavlja pečat sudbine na njen život.

Splash News / Splash / Profimedia

Nakon što je Kate Middleton otkrila da se bori s rakom, ne prođe ni dan da se u medijima ne piše o toj temi. Kako je palača prilično šutljiva o zdravlju princeze, sve zanima koliko je njeno stanje opasno i što je sad očekuje.

Uzimajući u obzir da joj je bolest otkrivena u ranoj fazi i te da je medicina prilično napredovala, cijeli svijet vjeruje da će Kate uspjeti pobijediti podmuklu bolest. Astropsihologinja Valentina Wittrock otkrila je što kaže horoskop o Kateinoj sudbini.

Problemi u obitelji

Budući da zdravlje udane žene ne ovisi samo o njoj, već uvelike i o njezinom partneru, potrebno je obratiti pažnju kako na Katein horoskop, tako i na horoskop njezina supruga Williama, princa od Walesa, koji po tom pitanju ima određenih poteškoća.

On je rođen u danima Hekate - 21. lipnja 1982., kada Mjesec postaje nevidljiv na nebu: u pravilu, takvi ljudi imaju tešku energiju i tešku sudbinu. Inače, u palači Windsor postoji još jedna hekata, kraljica Camilla, a prisutnost dvije takve u jednoj obitelji predstavlja opasnost za ostale članove obitelji.

James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

William ima Crni Mjesec u Jarcu, gdje je Kate rođena, što sugerira da je bio razočaran i svojom ženom i obiteljskim životom. Kateina energija, koja ne iznevjerava nikoga, pa ni nju, preteška je za Williama. On kao Rak treba stalne manifestacije ljubavi, a njegova žena je previše praktična i ne smatra potrebnim trošiti vrijeme na sentimentalnost.

To bi pojasnilo zašto se u posljednje vrijeme piše o Williamovim nevjerama, iako je malo vjerojatno da će biti potvrđene. Ne treba zaboraviti da William u početku nije želio formalizirati svoju vezu s Kate, dugo je odgađao ovaj brak da bi na kraju pristao na njega pod pritiskom svoje bake, pokojne kraljice Elizabete II.

Nema tužnog ishoda

Kate je rođena 9. siječnja 1982. - u vrijeme potpune pomrčine Mjeseca (vrijeme princezinog rođenja je 19:00, vrijeme pomrčine je 19:57), što stavlja pečat sudbine na njen život.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U ovom trenutku Kateinom kućom zdravlja korača mistični Pluton povezan s onim svijetom, što znači da će ovo vrijeme za nju postati teško i stresno. A u osmoj kući njezina horoskopa, koja je odgovorna za reinkarnaciju, smrt i ponovno rođenje, borave tri 'zla' planeta: Mars, Saturn i Neptun, a ako aktivni Mars otamo dosta brzo ode, onda će druga dva ostati neko vrijeme. Njihova prisutnost u Kateinom horoskopu može dati dobre rezultate u smislu kemoterapije i dovesti do remisije. Koliko će trajati njezina bolest, teško je prognozirati, ali zvijezde ne govore o iznenadnom – i tužnom – ishodu.

'Stupanj klevete, protjerivanja i zatvorske kazne'

U Kateinom životu mogu se dogoditi neugodni događaji vezani uz drugo područje njezina života: princeza bi mogla biti uklonjena iz kraljevske sedmorke, poslana izvan vidokruga - na to ukazuju Saturn i Neptun u Kateinoj devetoj kući, koja je odgovorna za obrazovanje i putovanja.

Najvjerojatnije će se to dogoditi 2026. ili 2027. godine, možda će odlazak biti povezan s potrebom za njezinim liječenjem u inozemstvu, primjerice, na mjestima moći (recimo, na Tibetu), gdje će se moći baviti duhovnim praksama i proširiti svoje horizonte stjecanjem novih znanja.

Paul Grover/The Daily Telegraph / PA Images / Profimedia 

Ako uzmete u obzir da je Venera retrogradna u karti princeze od Walesa i da se nalazi uz Merkur na 8 stupnjeva Vodenjaka, što se naziva 'stupnjem klevete, izgnanstva i zatočeništva', situacija može biti puno kompliciranija nego što se čini. Time Katein status buduće kraljice postaje upitan.

Ona koja će prema astrolozima sigurno nositi krunu je njezina kći, princeza Charlotte: djevojčin horoskop gotovo u potpunosti odgovara natalnoj karti njezine prabake Elizabete II, piše Glossy.