Horoskop za 24. lipnja: Blizanci će obaviti sve što su zacrtali, a ovaj znak naletjet će na ljude s nečasnim namjerama

Provjerite svoj dnevni horoskop za 24. lipnja 2024.

Shutterstock

Ovan

Posao: Početak tjedna donosi vam dobre okolnosti da istaknete svoje liderske sposobnosti i pokrenete neku novu poslovnu inicijativu. Hrabro naprijed.

Ljubav: Fokus neka vam bude budućnost i rad na poboljšanju aktualne ljubavne slike.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi, sve ono što se vezuje za dnevne obaveze i redovne poslovne zadatke funkcionirat će kako treba. Slijedi malo opuštanja.

Ljubav: Objektivno, malo vremena danas možete odvojiti za događanja na polju ljubavnih relacija.

Zdravlje: Izbjegavajte veće fizičke napore, piše Astroputnik

Blizanci

Posao: Pred vama se otvaraju odlične šanse da obavite sve što ste zacrtali na vama zadovoljavajući način. Samo naprijed.

Ljubav: Neke kockice vašeg ljubavnog mozaika počele su se već sklapati, a na vama je da taj trend i nastavite na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Rak

Posao: Početak tjedna vam donosi nervozu zbog zaostataka i prenatrpanosti obavezama. Iako imate malo vremena, uspjet ćete ih riješiti i dovedete stanje na nulu.

Ljubav: Na vama je da ništa ne pokvarite, bilo neodgovarajućom pričom, bilo pogrešnim potezima, a sve ostalo je na drugoj strani.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Lav

Posao: Odličan dan je pred Lavovima, mogu se pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vrijeme je da se bacite na posao i dodatno se angažirate.

Ljubav: Potrudite se biti što direktniji i otvoreniji prema dragoj osobi, kako biste eventualne nesuglasice zajednički riješili.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Shutterstock 

Djevica

Posao: Dosta posla, ali i pohvala može pristizati danas Djevicama tako da se očekuje da se bez većih problema izbore sa svim preprekama i izazovima.

Ljubav: Bilo bi lijepo da vašoj dragoj osobi udovoljite nekim lijepim znakom pažnje, poklončićem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Većinu Vaga očekuje naporan radni dan prvenstveno zbog dosta tekućeg posla, ali i dodatnih aktivnosti koje mogu iskrsnuti mimo dogovora.

Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na polju ljubavi, iako i tu postoji par detalja koji vam mogu zasmetati.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Škorpion

Posao: Moguće je da vas od samog starta očekuju neki novi pregovori i dogovori stoga budite maksimalno fokusirani i spremni za eventualne nove oblike suradnje.

Ljubav: Veoma ugodno iznenađenje u sferi ljubavi mogla bi vam danas prirediti draga osoba. Potrudite se uzvratiti na sličan način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu kod većine tipičnih Strijelaca. Povedite računa o poslovnoj konkurenciji i onima koji nemaju baš časne namjere.

Ljubav: Bez bitnijih događanja proći će najvjerojatnije i ovaj dan u sferi ljubavi. Pokušajte se malo više angažirati, možda nešto i iskrsne.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Najvjerojatnije neće biti sve onako kako ste zamislili, posebno jer su moguća izvjesna kašnjenja, ali i prosječan dan trebao bi zadovoljiti vaše visoke profesionalne standarde.

Ljubav: Budite maksimalno otvoreni i realni i pokušajte imati razumijevanja za potrebe druge strane.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vodenjak

Posao: Tijekom ovog ponedjeljka možete očekivati blistave profesionalne domete. Ako pak dođe do nekih sitnijih zastoja, dobar savjet osobe od povjerenja nikako neće škoditi.

Ljubav: Novo poznanstvo s veoma zanimljivom osobom vrijednom pažnje mogli biste očekivati tijekom ovog dana, pa eto prilike za uživanje u flertu i neobaveznoj opuštenoj priči.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ovaj ponedjeljak Ribama može donijeti poslovne okolnosti u kojima ne treba žuriti već strpljivo korak po korak raditi na završetku zacrtanih obaveza.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom, pa eto materijala za razmišljanje i preispitivanje u sferi ljubavi.

Zdravlje: Kronične tegobe mogu vam zadavati manje probleme.