Stručnjaci za numerologiju smatraju da su određeni brojevi vrlo moćni, pa tako i sami datumi nose snažnu energiju koja može odlučiti o nečijem budućem životu.

Tako se 4 datuma smatraju najsretnijima. Provjerite jeste li među onima koji će uvijek imati uspjeha kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu.

25. prosinca

Vjerovali ili ne, Božić onima rođenima na taj datum donosi posebnu dozu sreće. Ovi sretnici su preplavljeni toplinom, ljubavlju i zajedništvom. Osim toga, blagdanski duh često se proširi i na njihov svakodnevni život, čineći ih prirodno sklonima osmijehu i pozitivi.

Horoskop
Shutterstock 

1. travnja

Prvi dan travnja nije rezerviran samo za zbijanje šala, već i za rođendane najvećih optimista. Rođeni početkom travnja sa sobom donose svježinu proljeća i energiju sunčevih zraka. Njihova entuzijastična priroda pomaže im pronaći sreću čak iu najmanjim stvarima.

7. srpnja

Oni koji rođendan slave 7. srpnja imaju sreću što su rođeni usred ljeta, kada je sve ispunjeno živim bojama i toplim zrakama. Njihova duša diše ritmom ljeta, zbog čega su otvoreni za avanturu.

Horoskop
Shutterstock 

19. listopada

Veliki su sretnici i oni rođeni 19. listopada. Njihova romantična priroda i sklonost dubokom razmišljanju često im pomažu da cijene sve što život nudi, prenosi Index.hr.