Horoskop za 11. srpnja: Strijelac mora ovaj problem sasjeći u korijenu, ovaj znak je u ljubavnom iskušenju

Provjerite svoj dnevni horoskop za 11. srpnja 2024. godine.

Shutterstock

Ovan

Posao: Početak može biti silovit i vrlo ambiciozan, ali pazite da vas zaostatci i papirologija malo ne uspore.
Ljubav: Vrlo dobar dan za tipične Ovnove za razmjenu pažnje i najfinijih osjećaja s osobom do koje im je stalo. Prestanite s igrama toplo-hladno.
Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Bik

Posao: Bikove očekuju teške okolnosti na poslovnom planu, ali danas bi vam mogao pomoći netko iz prošlosti.
Ljubav: Ovaj dan možete dodatno začiniti nekim lijepim događajem na ljubavnom planu, opuštenim druženjem i izlaskom na neko lijepo mjesto s voljenom osobom.
Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizance očekuje pomalo kaotičan početak radnog dana, uz poslovni angažman na više strana. Čeka vas puno papirologije i razgovora.
Ljubav: Dio već spomenutog kaosa logično će se prenijeti i na ljubavnu sferu, ali na ovom polju imate realne šanse da barem jednu situaciju preokrenete u svoju korist.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Shutterstock 

Rak

Posao: Nadređeni i suradnici će vas požurivati, a vi ubrzavate i komplicirate što je više moguće, prvenstveno jer gubite puno vremena na detalje ili radite sitne greške.
Ljubav: Događaji na vašem ljubavnom horizontu danas se najvjerojatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali jučer.
Zdravlje: Mogući kronični respiratorni problemi, alergije, astma, čuvajte se, upozorava Astroputnik

Lav

Posao: Tipične Lavove danas očekuje dosta promijenjenih okolnosti u sferi poslovnog segmenta, na neke od kojih nećete moći utjecati. Više se usredotočite na trenutne obveze.
Ljubav: Nema naznaka kapitalnih događaja na ljubavnom planu tijekom današnjeg dana. Budite iskreni u pogledu svojih namjera.
Zdravlje: Osjetljivost zglobova.

Djevica

Posao: Pred Djevicama je vrlo naporan dan, jer uz trenutne mogu se očekivati ​​i neke neočekivane dodatne obveze. Nemojte se previše živcirati, već se bacite na posao.
Ljubav: Zbog promjenjivog raspoloženja mogli biste aktivirati neke teške priče i teme iz prošlosti. Pokušajte to izbjeći danas.
Zdravlje: Pravo je vrijeme za promjenu loših navika.

Shutterstock 

Vaga

Posao: Ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Usredotočite se na ono što vam je stvarno važno i učinite to na profesionalan način.
Ljubav: Vrlo povoljan dan da popustite mnoge ljubavne stege i kočnice, odnosno da se prepustite strasti i uživate.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpion

Posao: Tipične Škorpione danas očekuje dosta poslovnog angažmana, posebno na polju organizacije, no sve ćete uspjeti završiti uspješno i na vrijeme.
Ljubav: Budite realniji u svojim očekivanjima i nema problema kada su u pitanju ljubavna iskušenja, a danas bi ih moglo biti par.
Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Strijelac

Posao: Nemojte odustati, ali nemojte ni forsirati, upotrijebite neku bolju taktiku kako biste dobili podršku i razumijevanje poslovnog okruženja koje vam je potrebno.
Ljubav: Ako se radi o ljubomori ili sumnjičavosti, potrebno je takva razmišljanja sasjeći u korijenu, prije nego što postanu veći problem u vezi.
Zdravlje: Osjetljivost zglobova.

Shutterstock 

Jarac

Posao: Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Jarca. Povećan obujam posla, s puno promjenjive energije i brojnim izazovima u komunikaciji, i danas je pred Jarcima.
Ljubav: Iako se ne želite vraćati u prošlost, svjesno ili nesvjesno je prizivate i ne možete izbjeći komunikaciju s osobom koja vam je prije značila.
Zdravlje: Moguće nesanice.

Vodenjak

Posao: Vodenjacima se i danas mogu pojaviti razne prepreke na poslovnom planu, posebno na polju komunikacije i organizacije. Važno je usredotočiti se na to da ih savladate sa što manje nervoze.
Ljubav: Običan ljubavni dan, opušten, bez ikakvih naznaka bitnih događaja, pa ako vam tako odgovara, uživajte, u suprotnom, potrudite se malo više.
Zdravlje: Stres, nervoza.

Ribe

Posao: Ribe bi danas posebno trebale obratiti pozornost na greške, propuste, papirologiju, dokumentaciju i pripaziti, moguće je da u kaosu nešto izgubite.
Ljubav: Ne bi bilo dobro da svoju nervozu s posla danas prenesete na ljubavnu sferu. Budite što tolerantniji.
Zdravlje: Izbjegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.