Imat će sreće s novcem, na poslu i u ljubavi: Poznata astrologinja predviđa da ovaj znak ulazi u razdoblje blaženstva

Poznata ruska astrologinja izdvojila je jedan horoskopski znak koji će imati posebne sreće do kraja kolovoza 2024. godine.

Shutterstock

Kolovoz je astrološki vrlo uzbudljiv mjesec jer retrogradni Merkur traje gotovo cijeli mjesec, početkom kolovoza dogodila su se Lavova vrata, 19. kolovoza se pojavljuje Plavi Mjesec, a tu je i vladavina Lava koja je uvijek uzbudljiva.

Više ili manje povoljan je mjesec za pripadnike većine znakova, a poznata ruska astrologinja Tamara Globa ističe da je posebno pogodan za jedan znak Zodijaka.

Kako je istaknula, pripadnici ovog znaka mogli bi ostvariti svoje ciljeve i ne bi se trebali bojati rizika, a riječ je o - Ribama.

Shutterstock 

Za osobe rođene u drugoj polovici veljače i prvoj polovici ožujka dolazi posebno povoljno razdoblje, puno sreće i uspjeha pa Ribe idućih tjedana očekuju uživanje. Smiješi im se ispunjenje planova, koji će ih dalje odvesti na 'rajske obale blagostanja', a Globa im predviđa sreću na svim područjima: u karijeri, financijama, ljubavi i osobnim odnosima.

Kako imati još više sreće?

Kako bi što bolje iskoristili ovo razdoblje, Globa osobama rođenima u znaku Riba preporučuje da vjeruju svojoj intuiciji, otvore se novim mogućnostima i ne boje se promjena.

Shutterstock 

To je savršen trenutak za njih da riskiraju i usude se isprobati nešto novo, a vrlo je važno pronaći vrijeme za opuštanje, kreativnost i trenutke s najdražima kako bi povratili snagu i bili inspirirani za nova postignuća.

Ribe ne bi smjele propustiti šanse koje im sudbina šalje u kolovozu, ali budite spremni reagirati u pravom trenutku, prenosi Glossy