OVO JE TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA 45-GODIŠNJE AMAL CLOONEY: Supruga slavnog glumca pokazala lice bez šminke

Amal Clooney prošetala je bez šminke.

Profimedia

Dok su mnogi primijetili da se Georgeu Clooneyju (61) godine primijećuju sve više, njegova supruga Amal Clooney (45) izgleda sve mlađe.

Odvjetnica je snimljena u nedjelju kada je posjetila Georgea na snimanju njegovog novog filma 'Wolwes' u New Yorku. Tom prilikom je Amal odjenula kratku haljinu ravnog kroja preko koje je nosila crni kaput s bijelim točkicama.

No u prvom planu nije bio njezin glamurozni izgled nego činjenica da je izašla u javnost bez šminke.

Profimedia 

Amal je blistala u prirodnom izdanju, a neki ističu da je za njezin mladolik izgled najzaslužnija najzdravija prehrana na svijetu, mediteranska koja ima ravnotežu masti, ugljikohidrata, bjelančevina, minerala i vitamina.

Odvjetnica se nedavno i pomladila novom frizuromkoja skida 10 godina s lica. Naime, svoju gustu tamnu kosu 'prošarala' je s nekoliko svjetlijih pramenova i pokazala kako zima nije rezervirana samo za tamnije tonove. U objavi koju je njen frizer Dimitris objavio na društvenim mrežama, moglo se vidjeti da brineta sada izgleda još ljepše i mlađe.

Profimedia 

Podsjetimo, Amal i George su se upoznali 2013. kada je kad ju je zajednički prijatelj doveo u glumčevu vilu na jezeru Como, a on se zaljubio na prvi pogled. Na prvi spoj otišli su u listopadu iste godine, a u veljači 2014. zajedno su otišli na odmor u Keniju, a u travnju se saznalo da ju je zaprosio.

'Kleknuo sam i rekao: 'Ne bih mogao zamisliti ostatak svog života bez tebe', otkrio je glumac voditeljici Ellen DeGeneres.

Profimedia 

U rujnu 2014. par se vjenčao upravo na jezeru Como, a u braku su dobili dvoje djece, blizance Alexandera i Ellu koje brižno drže daleko od očiju javnosti.