LACTOVIT LACTOUREA: Za obnovljenu i mlađu kožu

Lactourea od Lactovita nudi najbolju dnevnu njegu za suhu i dehidriranu kožu. Jedinstvena formula i vrhunska tehnologija obnavljaju kožu iz najdubljih slojeva epidermisa, što rezultira njezinim mlađim izgledom

promo

VEĆINA LJUDI IMA SUHU KOŽU

Što su uzroci? Oni su najčešće okolišni faktori, zagađenje, hladnoća, nagle promjene temperature, kao i kupanje i tuši ranje vrućom vodom. Korištenje jakih sapuna za kožu također ne pomaže. Starenjem koža također postaje suša jer je smanjena sposobnost njezinoga rožnatog sloja da zadrži vlagu. Tu su i ostala stanja kože - atopijska koža, dermatitis, psorijaza itd.

ŠTO KOŽI TREBA U TIM SLUČAJEVIMA?

Nježna higijena uz specifičnu formulaciju koja sadrži prirodne sastojke i ultrahidratantna svojstva potrebna je ovom tipu kože.

promo 

Lactourea od Lactovita nudi najbolju dnevnu njegu. Svjetski je stručnjak za ureu i vrlo suhu kožu. Jedinstvena formula i vrhunska tehnologija obnavljaju kožu iz najdubljih slojeva epidermisa, što rezultira njezinim mlađim izgledom. Formula sadrži prirodne hidratantne sastojke; spoj tvari ko ji uključuju mliječnu kiselinu i čistu ureu. Ove tvari imaju sposobnost zadržavanja vode iz okoline i sprečavanja njezina isparavanja, čime se održava optimalna razina hidratacije kože. Također, sposobne su popraviti oštećenja nastala na vanjskom sloju kože te regulirati elastičnost, fleksibilnost I mekoću kože. Lactourea donosi revoluciju u njezi suhe kože zahvaljujući svojim glavnim prednostima: obnavlja, hidratizira, njeguje, čisti, hrani, omekšava, restrukturira, vlaži, djeluje protiv iritacija, svrbeža, protuupalno i smanjuje crvenilo. Rezultati su vidljivi i očiti već nakon prve primjene.

promo 

Dokazana je superiornost njezina kompleksa u odnosu na druge proizvode koji sadrže samo ureu. Lactourea pove ćava proizvodnju ceramida za +60% (koji djeluju kao ‘cement’) i sprečava dehidraciju. Za postizanje optimalnih rezultata važno je ispuniti dnevnu rutinu: prvo koristite gel zatuširanje Lactourea, a nakon tuširanja nanesite kremu za tijelo Lactourea.

Cijeli asortiman proizvoda Lactourea preporučuje 9 od 10 dermatologa. Probajte, zaljubit ćete se u njih! Otkrijte cijelu liniju proizvoda na www.lactovit.hr

promo 

Upravo vas gel za tuširanje LACTOVIT LACTOUREA očekuje kao dar unovom broju magazina Story! Gel za tuširanje Lactovit LACTOUREA (89 ml) u praktičnom putnom pakiranju uvijek je uz vas i intenzivno njeguje kožu te je štiti od vanjskih utjecaja i pojačava obnovu stanica kako bi ona ostala glatka i sjajna. Rezultat je vidljivo obnovljena i mlađa koža.

Story + DARgel za tuširanje Lactovit LACTOUREA (89 ml) potražite na kioscima od srijede, 14. lipnja!

Story